Deli ale mi narobiłaś smaka na spaghetti.
Tosienka jak ja się boje dentysty. Podziwiam! Ja mam jakiśpaniczny strach, wręcz fobie. Tosieńka wydaje mi się, że tuniczka będzie w samraz.
Pietrucha zazdroszcze zdolności krawieckich. Ja mam dwielewe ręce, a dużo przez takie umiejętności kasy można zaoszczędzić.
Landrynka współczuje bólu nerki, ja w pierwszej ciąży mialamzastój, bo córa mi leżała na niej. Ból niesamowity, myślałam, że już rodzę takbolało.
Die_perle ja bym piersi z kurczaka zrobiła jak zwykłekotlety schabowe tzn w panierce albo udusiła np. z cebulką albo jakimś sosem. Aco do wielkości brzucha to może wzdęcia masz i stad te różne rozmiary? Ja takmiałam z córą w ciąży.
Ja mam obiad z głowy bo ostatnimi czasy teściowa zaprasza nas na obiady(mieszkamy blisko siebie). Stara się odciążyć ciężarówke jak może

Miałam status ciąży zagrożonej przez 3 miesiące to teściowa z M przejeli trochę moich obowiązków i tak już zostało.
Tak myślałam cały dzień(pozazdrościłam Wam zachcianek) co bym zjadła i wymyśliłam, że tosty z serem i pomidorem. Już wysłąlam M listę zakupów i będe mieć pycha kolacyjkę.