reklama

Październik 2013:)

reklama
Dziewczyny zastanawiam sie czy moja beta 33017 nie jest za niska jak na 6tydz? Bo zaczynam sie denerwować i jutro pójdę jednak zrobic badanie i zobacze czy sie podwaja

Dziś o 13.50 mam wizytę u innego lekarza. Zabiorę wynik bety, zbada mnie, zrobi USG i zobaczymy co powie. Znów tli się we mnie iskierka nadziei...

dobrze że umówiłas sie u innego lekarza...gadałam o tobie z moją siostrą i ona miała identyczny przypadek bo jeden lekarz powiedział jej że nie ma szans na utrzymanie ciązy, że najlepiej byłoby usunąc itp... a poszła do innego i okazało sie że wszystko jest ok, że ciąża rozwija sie prawidłowo...i urodziła zdrową córeczke....trzymam kciuki i napisz zaraz jak będziesz po wizycie bo zaczęłam sie denerwowac...

Avensis trzymam kciuki za Ciebie! mam nadzieję,że to jedna wielka pomyłka. Przecież ciąża może być młodsza! U mojej znajomej w 7tc był tylko pęcherzyk a w 8tc dopiero serduszko i też ma zdrową córeczkę :) czekamy na info

dziewczyny błagam Was, dajcie spokój z tą betą! Jak się mieści w normie i dobrze przyrasta to jest ok! zaraz tu się wszystkie tylko bez sensu stresujecie ;) czekajmy cierpliwie na USG

Avensis, ja też byłam dwa dni temu u lekarza i okazało się, że ciąża jest jakimś cudem 5 dni młodsza, widać tylko pęcherzyk 10mm i ciałko żółte. Następna wizyta 12 marca, umrę do tej pory.

Trzymam kciuki za Ciebie!

reklama
czesc dziewczyny:) wszytkiego najlepszego z okazji walentynek:)

Avensis - trzymam mocno kciuki za wizyte- i czuje ze bedzie dobrze!

Ja tez bety nie robie nie chce sie nakrecac i latac jak kot z pecherzem..poczekam na spokojnie do wizyty.

Dziewczyny dzis powiedzialm męzowi:P czekałam 2 dni specjalnie zeby miał prezent na walentynki:D
Mówie Wam jaki ten moj Małżownik jest durnowaty...wreczylam mu pudełeczki z małymi trampusiami- rozpakował patrzy na te trampusie - na mnie- na trampusie - na mnie - na trampusie znowu na mnie- i widze szał w oczach- pyta co to? dla kogo to? dla mnie?? - a ja ze tak dla Ciebie- a on: ALE CHYBA ZA MAŁE SĄ...ja mówie : męzczyzno durnowaty to dla dzidziusia w ciązy jestem! a on otworzyl oczy szeroko i mówi: ALE NIC NIE WIDAC, NIE WYGLĄDASZ W OGÓLE.... no i padlam- tak sie zaczelam smiac z niego- ja nie wiem co on myslal ze ja wyskocze przed nim z wielkim brzuchem i powiem tadam bedziesz tatą:P
no ale potem mnie przytulil tak jakby sie bal ze mnie zgniecie czy jakas krzywde zrobi i mowi dziekuje Ci...ale musze juz leciec do pracy- i zwiał:P
Potem dzowni z pracy i mówi- ja juz wszytko zapalnowalem- oddziele specjalny rachunek w banku na fundusz przedporodowy- taki wiesz fundusz pampersowy - wszytko policzylem bede tam przelewal co miesiac odpowiednia kwote, nic sie niemartw ja juz wszytko obliczylem wszytko pod kontrola..
Faceci są zabawni:P no ale w sumie nawet ja czasu jeszcze potrzebuje zeby sie przyzwyczaic mimo ze to nie moje pierwsze dziecko:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry