reklama

Październik 2013:)

Czesc,

Avensis bardzo mi przykro :(

ja po usg.. pecherzyk ma 8mm... zarodek 3.9mm ... widać pulsujące tetno ale za małe na pomiar kolejna wizyty ok 28.02

reklama
Czesc,

Avensis bardzo mi przykro :(

ja po usg.. pecherzyk ma 8mm... zarodek 3.9mm ... widać pulsujące tetno ale za małe na pomiar kolejna wizyty ok 28.02

To moj pecherzyk rowniez ma 8 mm a zarodek za to 2 mm ... I serduszka nie widac wiec 20.02 mam nastepna wizyte.
Oddalabym wszystko by zobaczyc, ze serduszko bije jak szalone...

Rajani napewno będzie widoczne !! kolezanka w 6,4 tez nie bylo widac serduszka dopiero 7,4 bylo widac :)

no ja za 2tyg mam przyjsc wtedy bedzie juz ladnie widac fasolke i da sie zmierzyć tetno :) nie moge sie doczekac ale duzo lzej wiedzac ze juz bylo widać pulsowanie :)

Rajani napewno będzie widoczne !! kolezanka w 6,4 tez nie bylo widac serduszka dopiero 7,4 bylo widac :)

no ja za 2tyg mam przyjsc wtedy bedzie juz ladnie widac fasolke i da sie zmierzyć tetno :) nie moge sie doczekac ale duzo lzej wiedzac ze juz bylo widać pulsowanie :)

Lzej, mi tez by juz ulzylo a takto tydzien czekania...

Hej, chciałam się przywiać. Dziś, dostaliśmy z mężem niespodziewany prezent walentynkowy :-D 2 krechy...
Będę was podczytywać...
Zgadzam się z tym co napisała koleżanka wcześniej, na wizytę nie ma co iść przed 7 tygodniem, a jak już robicie betę to co drugi dzień (wynik powinien się podwoić). Oby wszystkie fasolki miały się dobrze...
Ja muszę się oswoić z naszą małą niespodzianką :happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry