tosienka88
Fanka BB :)
Dziewczynki pora zacząć
(chyba na fb wstawię sobie to zdjecie - w końcu takie okolicznościowe jest
) DZIĘKUJEMY PANIE ZA PAŹDZIERNIK!!!! :-)
Aganea dziś mam wizytę i tylko czekam, żeby dowiedzieć się kiedy w końcu mam się zgłosić do szpitala - dosłownie jak na zbawienie, bo kulka się toczy.... Chyba już każda chciała by się rozpakować
Madziulka wydaje mi się, że jakbyś nie robiła zęba, a poprosiła o coś - jakąś trutkę czy coś żeby się nic tam nie rozwijało to nie borowaliby głęboko, ewentualnie powierzchownie, daleko od nerwów, a to nie powinno boleć...
Agnes mi osobiście głaskanie nie przeszkadza, no ale oczywiście nie przez obcych ludzi - w sumie mi się nie zdarzyło, ale też bym się nie dała. Jak podchodzi jkaś znajoma - nie ma sprawy nawet pytać się nie musi, ale nie obcy!!!! Wiec jak najbardziej miałaś prawo się wkurzyć... no co za ludzie...
(chyba na fb wstawię sobie to zdjecie - w końcu takie okolicznościowe jest
) DZIĘKUJEMY PANIE ZA PAŹDZIERNIK!!!! :-)Aganea dziś mam wizytę i tylko czekam, żeby dowiedzieć się kiedy w końcu mam się zgłosić do szpitala - dosłownie jak na zbawienie, bo kulka się toczy.... Chyba już każda chciała by się rozpakować

Madziulka wydaje mi się, że jakbyś nie robiła zęba, a poprosiła o coś - jakąś trutkę czy coś żeby się nic tam nie rozwijało to nie borowaliby głęboko, ewentualnie powierzchownie, daleko od nerwów, a to nie powinno boleć...
Agnes mi osobiście głaskanie nie przeszkadza, no ale oczywiście nie przez obcych ludzi - w sumie mi się nie zdarzyło, ale też bym się nie dała. Jak podchodzi jkaś znajoma - nie ma sprawy nawet pytać się nie musi, ale nie obcy!!!! Wiec jak najbardziej miałaś prawo się wkurzyć... no co za ludzie...
bo to oczekiwanie mnie dobija cycki mnie bolą jak diabli a ja niestety nie potrafie spac w biustonoszu wiec z żle bez niego jeszcze gorzej.
po czym wróciłam do łózka i spałam prawie do 10 zjadłam niedawno płatki na mleku mam nadzieje ze zgaga mne nie przyatakuje z samego rana i za godzine musze sie zbierac bo mój rodzynej ( czyt. synus) kazał przekazac mamusi ze chche zeby go po lekcjach odebrała bo nie chce iśc na swietlice wiec musze ogarnąc siebie i Nike gangstera i pójdziemy po młoddego do szkoły. Na tym koncze ide na szybki prysznic. Miłego przedpołudnia:-):-)