Antiope
Fanka BB :)
aniula99 poznałyśmy się tak późno, bo u mnie to skomplikowana sytuacja o której nie chcę tak na otwartym wątku pisać. Część dziewczyn już ją zna. Ale przecież lepiej późno niż wcale. Śmiałyśmy się z mamą D, że dobrze, że nas wreszcie sobie przedstawił, bo trochę byłaby lipa, gdyby ona wpadła w październiku na oddział położniczy ze słowami: "Dzień dobry. Przepraszam, która z pań właśnie urodziła mojego wnuka?"
Ja bym nie była w stanie funkcjonować w związku w którym faceta ciągle nie ma. Potrzebuję wiedzieć, że mam się w nocy do kogo przytulić i komuś zrelacjonować co robiłam danego dnia (telefon, czy skype to nie to samo). Podziwiam dziewczyny, które potrafią funkcjonować inaczej.
Jakim cudem Ty jeszcze chodzisz w sandałach czy balerinkach. Ja już zakładam znacznie cięższe buty, bo ostatnio jest już naprawdę zimno.
Dżaga powodzenia jutro w przedszkolu. Mam nadzieję, że córcia szybko się odnajdzie w sytuacji.
karoola oczywiście naciskałam D wcześniej, żeby spotkać jego mamę, zresztą ona też, ale D ze względu na naszą sytuację strasznie z tym zwlekał.
Ja bym nie była w stanie funkcjonować w związku w którym faceta ciągle nie ma. Potrzebuję wiedzieć, że mam się w nocy do kogo przytulić i komuś zrelacjonować co robiłam danego dnia (telefon, czy skype to nie to samo). Podziwiam dziewczyny, które potrafią funkcjonować inaczej.
Jakim cudem Ty jeszcze chodzisz w sandałach czy balerinkach. Ja już zakładam znacznie cięższe buty, bo ostatnio jest już naprawdę zimno.
Dżaga powodzenia jutro w przedszkolu. Mam nadzieję, że córcia szybko się odnajdzie w sytuacji.
karoola oczywiście naciskałam D wcześniej, żeby spotkać jego mamę, zresztą ona też, ale D ze względu na naszą sytuację strasznie z tym zwlekał.
czy któraś też tak ma ?
do tego momentami strasznie mnie dusi czuje ze macica juz bardzo naciska na przepone ...
ehhh szkoda gadać... gdzieś koło 5.30 przysnęłam takim przerywanym snem 
Jakie to denerwujące! Do tej pory myślałam,że to przez moje niskie ciśnienie. Nie sądziłam,że to przypadłość ciążowa. No ale chętnie posłucham rad jak się tego pozbyć, bo mnie to strasznie drażni