reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2013:)

mi mąż na 5 dni przed okresem powiedział że pomimo choroby (grypa wirusowa) wyglądam bardzo ładnie, do tego odkrylismy ze strasznie mam wrażliwe piersi ;] nastepny dzien test i 2 kreski :)
oj tak mnie tez dopadły pryszcze w okolicach brody :( tragedia :(

reklama
die_perle..wydaje mi się, że taki termin jest ok, bo to już 7 tydzień będzie. Ja też tak będę szła.

nula..dlatego jeszcze czekam. Widok samego pęcherzyka niestety nic do sprawy nie wniesie:) Co do pryszczy, to mi niestety też wyskakują. Zaczęły już 20 dnia cyklu:( Chociaż od wczoraj nic nowego nie przybyło, a to ostatnio nowość.

Rajani...100zł to przyzwoita cena. Ja też tak płaciłam w poprzedniej ciąży. A ginekolog odbierający telefon to skarb:)

Call...no co TY.Brzuszek jest fajny. Będzie podwójnie wyjątkowa...ze względu na bycie panną młodą i przyszłą mamą:)

Dzięki dziewczyny:) jutro pójdę jeszcze raz i zobacze jaki przyrost bedzie a w poniedziałek do lekarza ;)
lussia ja studiuje na WSJO filologię angielska;)

To tylko ja jestem jakas inna?, prawie nie mam mdlosci, zero prycholkow :D jedynie co to sennosc, zmeczenie i bolace piersi :baffled:

Rajani ja też bez mdłości (tylko chwilowe), bez pryszczy, w pracy troche usypiam za to w nocy spać nie mogę ale w sumie nie jest to takie bardzo uciążliwe ;) cieszyłabym się jakby mnie te mdłości oszczędziły, szczególnie wymioty bo pracować narazie muszę a bałabym się że do łazienki nie dolecę :-D

reklama
Ale dzisiaj najechałam na przyszłego tatę (smsami bo oczywiście nie mógł gadać, bo był w pracy zajęty), że to niesprawiedliwe, że On jest w pracy i się realizuje, a ja się źle czuję i muszę siedzieć w domu na zwolnieniu (jakby to Jego wina była :)) - teraz mam tylko wyrzuty sumienia.

Staje się nawiedzona :) Ale to podobno tak może być.

Pryszczy nie mam, ale nie zmienia faktu że pięknie nie wyglądam.

Do góry