reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2013:)

marocha obie dzis mialysmy ciężki dzien. Mam nadzieje ze u Ciebie juz wszystko dobrze!!

Co do macierzyńskiego ja sie nie wypowiem bo nie pracuje :p

reklama
no leżę grzecznie w łóżku i się nie ruszam..jutro mam szczegółową wizytę i lekarz zbada mnie dokładnie.. możliwe ze to nadżerka bo coś tam w szyjce w jednym miejscu mnie..podszczypuje czy coś..
No nic-jutro ginek zajrzy i zobaczymy..
Po dzisiejszym dniu obiecywałam sobie że nie będę się już bać o to co będzie za tydzień..czy dwa.. będę się cieszyć i rozkoszować każdym dniem! i tyle! maluszek na to zasługuje...

Martoocha No to Ci faktycznie Fasolka popołudnie zorganizowała! Ja myślę, że to bardzo skrupulatna osóbka- było USG umówione na dziś, to ma być dziś, a nie jakieś tam przekładanie! ;-)

Martoocha współczuję strachu, wiem co przeżyłaś, u mnie krwi było troszkę więcej chyba więc ja to panikowałam. Ale nie martw się, lekarz mi mówił na izbie przyjęć, że to nie tak łatwo poronić, wiele chce, próbuje i im się nie udaje. Jasne, są przypadki i to o nich się sporo mówi, a pomyśl ile więcej jest donoszonych ciąż. Jutro będę dzwonić do ginekologa i umawiać się na wizytę za 2 tyg w ramach kontroli. Wciąż biorę duphaston i mam go brać, ciekawe czy to ma sens. Niestety ja nie dowiedziałam się skąd krwawienie, jak lekarz coś Ci powie to daj znać :) trzymaj się. Dobranoc wszystkim :)

Dziewczyny wpadam tylko się przywitać. Ostatnio nie ma mnie na wątku,bo zawalona jestem robotą i nie wyrabiam się z niczym + zmęczenie = masakra. Mam nadzieję, że z końcem tygodnia będzie lżej.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)

Cześć dziewczyny!
Zajrzyjcie na stronę
[url]www.bezpiecznaciaza.pl
[/URL]
Jedno z ogłoszeń:
Przyszła Mamo ze Śląska! Oczekujesz na dziecko lub dopiero planujesz ciążę? Zapraszamy Cię na ciekawe otwarte i bezpłatne spotkanie, które odbędzie się:

25 marca 2013 roku,
w Katowicach,
w Hotelu Qubus,
przy ul. Uniwersyteckiej 13, początek o godz. 18

Uznani eksperci z dziedziny ginekologii i diagnostyki laboratoryjnej oraz komórek macierzystych będą dzielić się rzetelną wiedzą z uczestniczkami spotkania. Przekonywać będą, jak ważne zarówno dla lekarza jak i dla spokoju i bezpieczeństwa matki i dziecka w czasie ciąży jest zaplanowanie i wykonanie niezbędnych badań.
W spotkaniu udział wezmą:
● Lek. Med. Aleksandra Muskała-Bylica, Specjalista ginekolog-położnik, pracuje na Oddziale Ginekologiczno-Położniczym Szpitala Wojewódzkiego w Bielsku-Białej oraz w Klinice Leczenia Niepłodności i Diagnostyki Prenatalnej GYNCENTRUM w Katowicach.
● Mgr Danuta Kozłowska, farmaceutka, Specjalista II-go stopnia analityki klinicznej, Kierownik Centralnego Laboratorium DIAGNOSTYKI w Krakowie.
● Prof. dr hab. Marcin Majka, naukowiec, Specjalista w dziedzinie Komórek Macierzystych. Przewodniczący Rady Naukowej Banku Komórek Macierzystych DIAGNOSTYKA.

Organizatorzy zadbali o maksymalnie atrakcyjny program, w którym znajdą się praktyczne porady specjalistów ze Szkoły Rodzenia Śląskiego Instytutu Matki i Noworodka oraz pokaz wiązania chust do noszenia niemowląt. Dla każdej Pani przewidziano miły upominek, między innymi zestawy kosmetyków firmy Flos-Lek.

Sprawdźcie kiedy jest u Was...
Co myślicie o takim spotkaniu? jest sens iść? Można się czegoś dowiedzieć? Macie jakieś doświadczenia?

witam
Kreatywna - dobrze mówisz :) dodatkowo ma byc możliwość pracy pół etatu/pół etatu (pół pracujesz, pół macierzynski) ale tak naprawde co wejdzie dowiemy sie we wrzesniu.
a ja uciekam pracować !

reklama
Hej laseczki!!

wracam do żywych:) wreszcie się wykurowałam moje dziecię poszło 2 dzień do przedszkola i mam nadzieję że będzie lepiej:)

lece nadrabiać

Do góry