mroczko218
Fanka BB :)
Leze juz od 22 I nic mala teraz sie obudzila I daje cZadu jej ruchy sa juz coraz mocniejsze czasami bolesne tez tak macie ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak I w plynie dawno juz sa wyprasowane I czekaja na ten wielki dzien . Torby do szpitala rowniez spakowane moja zawartosc wyglada tak dla przyszlej mamy: 3 op. Podpasek poporodowych Recznik Kosmetyczka szlafrok 2 pizamy na zmiane majtki jednorazowe i 3 sztuki bawelniane skarpety wkladki laktacyjne husteczki mokre woda I przekaska ( batony musli) dla malenstwa torba wyglada tak : Recznik kocyk 5 pieluch tetrowych mokre husteczki 1.5 paczki pieluch pampers kosmetyki (( wole miec )) smoczek butelka ( wypazone) 3 body, 3 pajacyki, czapeczka 2 sztuki w tym jedna grubsza I ubranko na wyjscie do domu ciepla bluze wzielam jedna lapki niedrapki jedna sztuka nosidelko juz czeka I kocyk w nim tez :-)) tak to u mnie to wyglada wczoraj rowniez napisalam plan porodu I w sumie jestem gotowa na kazda sytuacje :-)))) mam nadzieje ze komus pomoglam jesli czegos zabragnie zawsze wasz maz czy partner moze dowiesc ..... A wy mamuski juz spakowane pochwalcie sie swoja torba moze cos dopakuje co umknelo mi ????