reklama

Październik 2014

reklama
Co powiecie o chusteczkach z dady, bo widziałam wczoraj dwupaki za 9zl.
Dziś przyszedł mi termometr, zamówiłam na allegro z firmy rossmax. Nie wiem co to za firma ale na ceneo miał dobre opinie

Karina no właśnie mnie też powiedzieli, że jest ok a w necie czytam dziwne rzeczy. Jeśli Tobie też tak mówią, to może dajmy sobie spokój. Ja swoim ufam. Obaj prowadzą głównie ciąże patologiczne, a jeden z nich przeprowadza prenatalne operacje płodów. Przecież nie mają interesu, żeby nas okłamywać, a z pewnością nie jest to ignorowanie tematu. I tak nic nie zrobimy, więc nie ma sensu martwić się na zapas.

Garmelka ja po tych kluczowych usg w I, II i III trymestrze dostawałam również płytkę z zapisem całego badania, w tym filmy, ale powiem szczerze, że nie widziałam ich. Tylko ja jestem z tych, co nawet swojego filmu z wesela nie widzieli ;-)

Madzia co do majtek fizelinowych, to ostrzegano mnie, że one nie oddychają i powodują odparzenia. Mnie polecano siateczkowe, ale w szpitalu u nas i tak nie wolno żadnych nosić. Nie pamiętam, jaki mam rozmiar podkładów na łóżko. Tutaj albo się wceluje albo nie ;-)

Martina szyjkę - jej długość i zamknięcie - bada się też przy usg. Również tym przez powłoki brzuszne. Mnie wczoraj wyszła ponad 5 cm.

tylko że w wynikach usg nie mam nic o szyjce napisane, a ostatnie usg w UK robi sie w 20 tyg, jako połowkowe. a potem masz tylko rutynowe wizyty, badania moczu, ewentualnie krwi itd. Bez badań ginekologicznych i usg

W sumie to nie wiem,jakos specjalnie to nie moge sie wypowiedziec na jego temat.
Latwy i szybki w uzyciu,mozna mierzyc temperature ciala,otoczenia,wody.
Jak sie sprawdzi to dopiero sie okaze.
Opinie mial dosc dobre wiec zaryzykowalam,bo tez bylam na etapie kupienia termometru,wiec cos wybrac musialam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry