Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A używam raczej śpiworki ale jak w nocy jest zimno to czasem narzucę także kołderkę na śpiworek. A na sam początek to dzidzia spała w rożku.
To tyle z puli pytańPscolka i Wawka dostałam sporo ubranek od kuzynki i szwagierki, sprawdzałam je przyznam sie5 dość powierzchownie i wrzuciłam do pralki. Dopiero podczas prasowania wyszło, że część ma zatrzaski na pleckach, część ma pourywane zatrzaski w kroku a część ma "dziwne" niespieralne brązowe plamy:/ Osobiście przed oddaniem komuś rzeczy zadalabym sobie chociaż tyle trudnu, żeby sprawdzić co oddaje i w jakim stanie :/
Ania uwazaj na siebie! Jesli lekarz kazał leżeć tp musisz to robić szczególnie właśnie dla maleństwa! Mówił coś o cc?? Najwazniejsze ze maluch juz ma prawie 2 kg to naprawdę dobra waga. Ja tez jestem sama i nie mam nikogo. Moja mama nie zyje a tesciowa no coz....mamy nie zastąpi. Maz w pracy cale dnie a z ojcem tyle o ile poza tym jest 300 km ode mnie.
Cyntia pochwal się wózkiem. My na allwgro2 znaleźliśmy sklep ze sklepem stacjonarnym, ceny duuuuuzo tańsze, wiec albo jedo albo tako
Poza tym hola hola co to za typowanieCzy my przypadkiem nie jesteśmy październikowki ??
Przywołuje do porządku.
Korzystając z okazji wetkne się w watek otluaczy itp. Ja mam tylko 1 rożek taki zwykly z wkładem kokosowym. Jakos im bliżej tym bardziej mi się odwidzial więc chcialabym tutaj popytać/ podejrzeć jakie Wy macie? Miekkie? Z wkladem? Polarowe? Bawełniane? Podczepiam się pod pytanie Magdalenki moze spac w rozku ale w swoim łóżeczku?
Druga kwestia fotelik samochodowy: recaro czy maxi cosi? Internet jest dość mylacy....macie już swoje doświadczenia, podzielcie się proszę.
I ostatniejesli dziecko sie rodzi i mam np. polarowy pajacyk to wkladam cos pod spodem??? Sorry ale ja nie mam na ten temat wiedzy. I na czuja pewnie zrobie ale wole sie podpytac.