reklama

Październik 2014

reklama
Chciała bym cos uszyć dla Martynki ale mam dwie lewe ręce ;) dobrze mi idzie wyszywanie kanw ale ostatnio jak skończyła mi sie jedna mulina tak do dzis nie kupiłam i czeka tak na dokończenie juz ze 3 lata. Sa tez ładne kanwy z elementami dziecinnymi i moze jedna wyszyje , oprawie w antyramke i powieszę u Martynki na ścianie ;) nie wielka to rzecz ale serio talentu po babci krawcowej nie odziedziczyłam ;)

Kotulcia mi też tak brzuch twardnieje od jakiegoś miesiąca. Ze czuje jak mi na przepone naciska i jest strasznie twardy. Gin mówi że to przepowiadające tylko ze na moją szyjke wogole nie działają.

Też w piątek popuściłam na grillu lejce i pojadłam niezdrowo więc od wczoraj jak balon jestem opuchnięta :-/

Od 3 dni nie mam zgagi. Może brzuch mi opadł?? Muszę się przyjrzeć w lustrze

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy Wy też walczycie z brakiem apetytu?
Bo ja to w ogóle nie mam ochoty na jedzenie,tak jak z początku...

Wręcz przeciwnie, ciagle jestem glodna. Czuje, ze sporo wrzuce na wagę na tej ostatniej prostej. Moja córeczka chyba usłyszała, ze jej jedynym zadaniem jest teraz magazynowanie tłuszczu i żąda tłustych słodkich węglowodanów. Wczoraj myślałam ze zwariuje jak nie zrobię ciasta kruchego ze sliwkami. Normalnie skóra mnie swedziala i nie mogłam sie na niczym skupić!!!
Chciałabym tylko zaznaczyć, ze mogłaby wziąć gotowy tłuszcz z ud czy tylka na ten przykład.
Ja uważam, za zapasy na karmienie mam porobione, ale mój organizm doszedł do innego wniosku i wpadł w szalenczą panikę.
Nie dość ze dużo od kilku dni jem, to nie mam siły i energii, wiec sie nie ruszam. Na myśl o założeniu butów żeby iść na spacer dostaje zadyszki.

PS. To niestety statystycznie niemożliwe żebyśmy wszystkie urodziły w okolicy 38 tygodnia. Smutne to.

ja tez jem straaaasznie. ale od jutra koniec z tym. Wygladam juz jak prosiak;/ a co do terminu porodu to wydaje mi się on jeszcze taaaaaki odległy. Masakra. A dzisisaj się narobiłam jak wól. Jak mnie ból złapał w dole podbrzusza , to myślałam, że sie niewyprostuje;? ehh przeprowadzki;/ Muszę bardziej uważać.

reklama
Niby przytyłam około 11-12 kilo ale czuje sie z tym dobrze :) bardzo lubię swój ciazowy brzuszek. Jeszcze zostały mi 2 miesiące wiec pewnie za pare tygodni tez bede narzekać ze chciała bym jak najszybciej ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry