Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Wypisali mi go z żółtaczką i miałam go wybudzać na karmienie. Martina ja takie bóle jak opisujesz mam właśnie teraz, a miałam taki ambitny plan pogotować dzisiaj trochę
.
, mam tylko małe wgłębienie tuż przy linii włosów.
. Ale jest nadzieja na poród rodzinny, bo niania powiedziała że w najbliższym czasie nie będzie jechała do domu
, bo odbierają mieszkanie w Wawie i będą urządzać.
A poza otulaczem to przewidujesz śpiworek dla malucha do wózka?
Martina - ona tam sobie dotyka i wie czy malenstwo sie wstawia, mi tam cala glowke malej wymacala jakostez bylam wymeczona bo 2 dni chodzilam na skurczach a potemw szpitalu ponad 12 godzin.
Renisus - ja wcale nie chce Cie zniechecac do znieczulenia ale ja strasznie czulam sie potym zastrzyku ale oczywisciew planie porodu mam ze nie chcialabym bez tego w kregoslup ale go nie wykluczam w zaleznosci od rozwoju porodu
Zrezzta kazda z nas wie na ile ja stac i podarza za instynlyem. Ja moze troche dziwnie patrze ale chcialam byc jak najbardziej swiadoma jakie to uczucie aby nie napisac jak to boli
Zobaczymy jak bedzie tym razem
Ps wybaczcie wszystkie literowki i brak znakow pl