reklama

Październik 2014

reklama
Tak to Cyntia mówiła. Dodakowo rumianek lub kora dębu. O clortimazolum też mi sie obiło o uszy, ale ręki sobie uciąć nie dam. A i kup żurawine- mi zawsze pomaga. Wiem, ze ona jest na pecherz ale na pewno ci nie zaszkodzi.

Mroczko, kciuki. Teraz dzidzia będzie bezpieczniejsza w Twoich ramionach.

Widzę ze coraz więcej przeziebien. Mój maz też coś złapał, wiec piję prewencyjnie imbir z miodem i cytryna, ale boję sie ze przejdzie na mnie.

Miałam dziś wizytę, mała waży 3200, skończyłam 38 tydzień i nie pozostaje nic innego niż rodzic. Szyjka miękką około 1 cm, rozwarcie na opuszek. Przy takiej sytuacji poród jutro i za 3 tygodnie jest rownie prawdopodobny. Mogę sie już nie oszczędzać. Co z tego, skoro nie mam siły? Mamy też pozwolenie na przytulanki, ciekawe czy sie uda...

Pszczolka, podpytywalas o magnez i nospe. To drugie mam od dzisiaj odstawic a magnez nadal 3 razy dziennie. Akcji nie zahamuje, a sprawi ze będę sie lepiej czuć.

Coś mi sie stało z hormonami, chce mi sie płakać bez powodu. Okropne.
Mamy dziś 4 rocznicę ślubu i maz zapytał czy chciałabym pójść do restauracji. Stwierdzilam, ze nie, bo boję sie ze mi wody odejdą i będzie obciach, po czym tak mi sie samej siebie żal zrobiło, ze sie poplalalam. Szkoda mi mojego męża ze musi to znosic.

Hej ale pospałam,do 13.Wstałam o 6 zaprowadziłam młoda na przystanek i poszłam spac,potem wstałam o 11 zjadłam paczke delicji i poszłam spac,wstałam o 13 i szykuje obiad.

Mroczko kochana trzymam kciuki;-)

A ja musze dokupic pare rzeczy do torby i chyba zaczne podkłąd klasc pod przescieradło bo nowa kanapa i boje sie ze mi wody odejda.Wczoraj kupiłam smoczki.2 aventa i jeden canpol,dzis wyparzyłam.
Wieczorem jade po drzwi karnisz i rolety do pokoju.

A jak wstaje to mnie bola dłonie i sa spuchniete;-/

Ja stosowałam clotrimazol na samym poczatku ciazy. Lekarka mi kazała . Dostałam go bez recepty i mówiła mi ze w razie czego moge sobie go stosować. Zawsze mozna spróbować metod naturalnych a jak nie pomogą to wtedy spróbować mocniejszych środków.

A używała któras clotrimazol w masci w ciąży??? Kurde cała ciążę żadnej infekcji a teraz przed samym cięciem coś się przypałetalo :-/

Marrika - ja używałam. Tzn dostałam w szpitalu, co się okazało, że jednak nie ma infekcji, a już mi się parę razy przydała - nawet na dniach jej używałam. Teraz jesteśmy tam wrażliwsze i podatniejsze na infekcje. Ja pisałam o podmywaniu się jogurtem naturalnym w celu odbudowania flory bakteryjnej (np przy braniu antybiotyku) - choć można kupić Lactovaginal :) Ale jak masz Clotrimazol, to się posmaruj, a co :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry