reklama

Październik 2014

wawka - stwierdziłam, że teraz muszę być bardziej samowystarczalna. Zwłaszcza, że obawiam się reakcji Szymka i nie wiem czy nie będę go musiała zabawiać w trakcie karmienia Matiego, pisałam wcześniej, że on ma teraz taki etap, że wszędzie za mną chodzi krok w krok:baffled:.

kotulcia - podkręcaj, podkręcaj atmosferę bo mi się kawa skończyła:-D

reklama
Enya ogromne gratulacje!!!

Mroczko to zrozumiałe ze sie boisz, ale wszystko bedzie dobrze! Trzymam kciuki żeby córcia szybciutko pojawiła sie na świecie.

Ja jestem w podobnej sytuacji, z tym ze u mnie dopiero połowa 35 tygodnia. Dzisiaj dostałam na wszelki wypadek sterydy na płucka młodego. Narazie cisnienie udało sie umormowac. Okazuje sie ze w moim przypadku im więcej leżę tym bardziej leki dają radę zapanować nad skokami cisnienia. Badania wyszły dobrze - nie ma gestozy jak narazie. Ale przed chwila miałam rozmowę z ordynatorem, ze gdyby coś zaczęło sie dziać z ciśnieniem to odrazu robimy cc. Także niestety zostaje tu do rozwiązania... Teraz muszę kombinować co z torbami do szpitala bo oczywiście odkladalam to na ostatnia chwile i nie zdążyłam ich spakować.

Ktoś tu pisał o swedzeniu i szczypaniu po seksie. Tez tak miałam. Polecam krem w splikatorach vita gyn C. Jest rewelacyjny, przywraca naturalne ph i można go stosować od pierwszych dni ciąży.

Ale nam sie poruszenie zrobiło, kciuki za wszystkie rozpakowujsce sie w najbliższych dniach, oby porody były łatwe i szybkie.

Pscółka i spółka Czyli z moim łożyskiem nie jest jeszcze tak źle. Lekarz zakłada, ze już się nie zobaczymy, ale gdyby tfu tfu około terminu nadal byla cisza to mam sue odezwać a on wpakuje mnie na wywołanie. Od siebie doloze wszelkich starań, zeby tego uniknąć.

Jejku ale produkujecie,normalnie nie moge nadazyc z czytaniem :-D
Ale w sumie nie ma sie co dziwic,bo dosc ekscytujaco sie zrobilo na tym naszym pazdziernikowym forum,hehe i pewnie tak juz zostanie bo terminy tuz,tuz :-)

Robicie sobie te masaze kroczu,bo ja wczoraj probowalam i za nic nie moglam tam dosiegnac,brzusio przeszkadza. Probowalam z tego filmiku co tu polecalyscie ale wcale to nie jest takie proste.

Ja z USG mialam kilka terminow
-15.09 juz minal :tak:
-kolejny to 20.09 ze niby juz jutro hehe pewnie tez nic z tego
-byl i 29.09 hmm zobaczymy (ten zaklepal sobie moj maz bo 29 sie urodzil)

Oj chcialabym juz tulic swojego maluszka,ale znajac moje szczescie to po terminie urodze :-D

Mizzah - no dokładnie teraz jeszcze ok, ale trzeba pilnować, żeby nie przenosić ciąży właśnie ze względu na to łożysko:tak:

babina - nie nastawiaj się tak, miej umysł otwarty:tak:, skup się na czymś fajnym, czego po ciąży nie dane Ci będzie robić;-). Ja pamiętam, że spałam ile wlezie i czytałam hurtowo książki... niekoniecznie o macierzyństwie:-D.

Babina ja dziś wieczorem kolejny masaż uskuteczniam. Jest ciężko, ale jako tako mi wychodzi w przysiadzie lub na leżąco. Przyjemne to nie jest. A no i moj masaz jest krótszy bo nie mam cierpliwości.

Wawka _ no widzisz... :( dopiero teraz zabieram sie za pakowanie... Dzisiaj w nocy byłam cała zestresowana ze urodzę wiec żartów nie ma:)

Kurde dziewczyny, mam mega zaparcia od kilku dni... Odrazu mowię ze nienawidzę suszonych sliwek,..

Czarna jestes juz w hotelu?

reklama
Dziewczyny widzę, że na naszym forum zaczyna się akcja :) Trzymam kciuki za wszystkie te, które już są na finiszu :)
Enya gratulacje :) moc buziaków dla Ciebie i malutkiej :*

Ja na ostatniej wizycie dowiedziałam się, że spokojnie dotrwam do października, więc póki co funkcjonuje "normalnie". Dziś znów byłam na małych zakupkach, tym razem wyszperałam parę rzeczy w Pepco.

IMG_6491.jpg

Załączniki

• IMG_6491.jpg
    IMG_6491.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 94

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry