Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cyntia i Babina trzymamy kciuki!!!
Wczoraj Wam pisałam o kumpeli co czekała na miejsce w szpitalu na wywołanie. Przyjęli ja dopiero o 12 w nocy, dostała czopa i czeka na rozwój akcji. Cała noc nie spała bo szlyszała jak baby się darły przy porodach. Biedulka, a ja chyba z wrażenia urodze razem z nia
Mroczko, powodzenia dzisiaj - informuj nas co i jak
Waka -sciskamy, sciskamy do pazdziernika juz tylko kilka dni. My za tydzien jestesmy donoszeniu, wiec uchyle jedna nozke co ??? nie chce sie turlac do konca albo i dluzej
gosiak: ale się uśmiałam z tego uchylania nóżki Ja będę donoszona za tydzień i dwa dni. Niestety ale mój pierwszy poród był ekspresowy i ja muszę ściskać, bo jak popuszczę to jeszcze urodzę
Alez tu sie dzieje dziewczyny :-) ja Czekam w poczekalni na lekarZa choc wizyte mialAm na 10 trzeba Czekac ..... Siedze I patrze co jak chwile ktos Przyjezdza rodzic :-) albo noworodki prztjezdzaja iuz chce byc po :-) do srody niedaleko