reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Poli coś na łepetynę padło. Leźy z ojcem od 3 godziny i nic. Oficjalnie wykonczyla nas.
Nie wiem co jej się stało. Wczoraj pięknie spała w dzien a od 17 Nie spi. Wpierw po prostu obserwowała i to było super. Ale pozniej zaczela jeczec. O 20 kapiel - darła sie jakby ja ktos ze skóry obdzierał pozniej butla i koszmar. Przespała hedynie od 00 do 2:40 tyle. Mąż na juz dosyć ze zmęczenia powiedzieliśmy o parę zdań za dużo jest baaaardzo ciezka atmosfera. Najforszw ze to on teraz z nia leży vo ja nerwowo nie daje rady. W poniedziałek wraca do pracy więc będzie musiał isc spac - jestem przerażona. Próbowałam wczoraj wszystkiego :(

Ostatnia edycja:
Mizzah - dziecko czuje Wasze nerwy. Mąż musi liczyć się z tym (i Ty też), że może czekać go parę miesięcy takich nieprzespanych nocek. Może zaczynają się kolki, później będzie ząbkowanie....
Probowaliście włączyć suszarkę jak wcześniej radziłam?

A moze moja jednak ma problem z gazami/kolkami i dlatego jest taka niespokojna??

Jesli chodzi o te plesniawki to zglupialam nie wiem czy stosować czy nie i tylko przegotowaną woda :(

Czy hervatke koperkowa moge dawac takiemu malenstwu???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry