reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Wawka wysyłam mega fluidy na Żelazną! !!! Trzymaj się dzielnie! !!!

Gosiak trzymam kciuki zeby piątek był TYM dniem :)

Mamuśka rozpakowanym gratuluję :)

Renisus - nie podawałam
zadnych specyfików Poli :(

Mamy wciąż kupkę ze sluzem ponadto mam wrazenie ze Pola bardziej ulewa. Oczywiście da to moje odczucia. Nie wiem co się dzieje moze to po hippie?? A moze to kwestia mego pokarmu w sensie produktów. ...oby tylko nie skaza białkowa bo się załamie :(

Wizyte mam o 14

Ostatnia edycja:
Wawka, Gosiak trzymamy kciuki!!! Mizzach daj znaj co tam wyjdzie, mozesz miec racje z tym hippie. Gdzies ostatnio pisali ze nie jest az tak dobry dla malowchow. Trzymamy kciuki z Julka za dobre wiesci:) Ja mialam w miare spokojna noc, bez krzyku i chyba bez bolu ale za to z pierdami. Nie wiem czy melisa, czy zmiana pozycji karmienia, czy Ifacol ale cos chyba pomoglo. A wlasnie w jakich pozycjach karmicie swojwe dziecia? My lezelalysmy ale wyczytalam ze brzuszek moze bardziej bolec w tej pozycji

Gosiak, wawka &&& oj coraz nas mniej w dwópaku. U mnie nadal cisza choć moj P zarezerwował sobie juz termin na weekend ;) zobaczymy co z jego planów.

Mizzah - a podawalas herbatkę koperkowa? Nam pediatra odradzila.
My, mamy, możemy pić ten naturalny koper włoski, np z herbapolu :)
A w hippie jest laktoza. Maluszki mogą mieć problem z tolerancją laktozy, a z hippem dorzucamy jeszcze dodatkowe obciążenie laktoza. Hipp dla starszych dzieci. No i stąd może być śluz i zielone kupki i wzdęcia.

Ostatnia edycja:
Renisus - Damy znać oczywiście po wizycie. My karmimy i na leżąco i spod pschy ( dobre dka leniwych
ssaków) i standardowo.

Cyntia - no właśnie ja w koncu nic nie podalam małej nawet herbatek. A moze faktycznie hipp. Dziś musze kupić mleko bo ten hipp sie kończy. Duzo osob poleca Bebilon...ja na mlekach nie znam się nic a nic

reklama
wawka i gosiak - dajecie:)

Mój pediatra powiedział że Hipp to b. dobre mleko ale pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć jak dziecko ma wrażliwy brzuszek. U nas Humana Anti Colic jak na razie się sprawdza.
Jeśli chodzi o Bebilon to młody miał na receptę Pepti i rewelacji nie było.

Wcinam właśnie owsianeczkę, młoda zasnęła więc mogę odsapnąć chwilę i wyszykować młodego do szkoły. Ehh na ten weekend znowu mam szkołę - nie sądziłam że będzie mnie to tak męczyło - czyli pobudka przed 6 i 100km w jedną stronę, potem cały dzień spędzony na wykładach a później znowu dom i matkowanie i nieprzespana noc a potem znowu szkoła. Jak to było w kwestii planów szkoła+dziecko to jakoś optymistycznie na to patrzyłam. Life is brutal:sorry:

Do góry