reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Cyntia85 ale ja zajmuję się oriflame,więc sama dla siebie jestem szefową ;)
O tyle dobrze ;)

My byliśmy dzisiaj z małym u okulisty ze względu na to naświetlanie,wszystko ok ;)

reklama
Kotulcia dasz rade.Ja jak starsza ur to tez miałam szkołe w weekendy.

Moja mała ma strasznie sucha skóre,az jej schodzi.Chyba oliwka pujdzie w ruch.Bo kapie w krochmalu i alerco i poprawy nie widze.

Ja już drugą dokarmiam Bebilonem. U nas nie ma żadnych problemów brzuszkowych. Ale też słyszałam o Hippie, że to dobre mleko. Natomiast jeśli chodzi o sam skład, to najlepszy jest ponoć Enfamil.

Domka muszę dać radę ale jak o tym myślałam zanim się zdecydowaliśmy na dziecko to wyobrażałam sobie że to taki luzik będzie - hehe zapomniałam jak to jest przy niemowlaku;)

renisus toż to ja się zmuszam żeby się zmotywować;) To drugi rok i wiem że jakbym zrobiła sobie teraz przerwę to już potem na studia nie wrócę, i szkoda zainwestowanych do tej pory pieniędzy;) I tak dobrze że do tego wszystkiego nie muszę pracować:p To byłby hardcore:) Akurat pracę dyplomową będę pisać jak już wrócę do pracy a młoda pewnie już będzie zaczynać chodzić i stanie się o wiele bardziej absorbująca - samej siebie już mi żal:sorry:

Nie mam szczęścia do lekarzy ; ( poszlysmy na wizyte. Pani Doktor osluchala, popatrzyla i stwierdziła nietolerancje laktozy :( ja nie wiem jak co itd....jestem zalamana. I ponoc ja mogę jesc wszystko bo moja laktoza jest przetworzona....no ku#$# pierwsze słyszę! !! Nie wiem co robic. Dostalysmy nutramigen mimo że prosilam o bardziej lightowy Bebilon Pepti :(
Siedze i rycze...

reklama
Do góry