Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

niby taki kraj rozwinięty na na podstawowe rzecz trzeba czekać 
słuchaj własnego instynktu i co jest najlepsze dla ciebie i dziecka.
bardzo źle wpływało na mnie to że mały wisi całe dnie na cycu, ja byłam uwiązana nawet zjeść nie miałam czasem kiedy i dlatego pokarm był słabszy bo nerwy plus średnie żywienie robiły swoje. nie wiedziałam co robić i potrzebowałam tak naprawdę chyba tylko poparcia decyzji, dlatego pomogły mi wasze wpisy, całkowite poparcie męża i mamy która mimo że jest za karmieniem naturalnym wsparła mnie i sama powiedziała ze nie krzywdzę małego dając mu mm i że ważny spokój i szczęście obu.Gosiak - ja podaje infacol od wczoraj 4x dziennie no ale Pola ma miesiąc. Nie wiem jak to jest z takimi maluszkami![]()

a Wy macie problemy z brzuszkiem czy tak profilaktycznie dajecie?? bo własnie zastanawiam się czy nie kupić infacol małemu, bo szczerze ma dośc kapryśny brzuszek, ulewa dużo mu się odbija itd. może to pomogło by![]()
No ja daje na zalecenie pediatry. Pola dużo się pręży, pojękuje ja ma prutnac czy kupkę zrobić. Biorę od wczoraj
a masz podawać stale czy narazie n jakiś okres? tzn czy np tydzień itp