reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2014

reklama
W sumie prosta zasada ale gorzejwprowadzic w zycie,jak wszystko smakuje i apetyt rosnie. A razem z nim i na wadze coraz wiecej kg

Drugi miesiac za mna a ja czuje sie juz jakbym co najmniej w 5 byla,taki juz mam brzuszek. A wiele wiecej nie jem niz sprzed ciazy i tu sie troche martwie czy aby nie za szybko na ten brzuszek przybieram

No mi właśnie nie smakuje wszystko :) Poza tym, naprawdę nie trzeba dużych ton jedzenia bo to niezdrowe, ciężkostrawne i póżniej z jelitami są problemy :wściekła/y:Generalnie, ruszaj się, spacerki, może basen jeśli ci lekarz pozwoli.

Ja też mam brzuchol, ale machnelam reką że Jessica Albą to nie będę :p

Moja koleżanka w ciąży chodziła, ale to już sprawa indywidualna. Musisz zapytać się swojego lekarza.

reklama
witajcie poobiednio.
mi wczoraj lekarka powiedziala ze basen jak najbardziej wskazany bo odciaza kregoslup,nawet na cwiczenia w basenie mnie zachecala.a mnie dwa razy nie trzeba powtarzac ze na basen bo mam w abonamencie razem z silownia i jestem prawie codziennie.a gimnastyka w wodzie to jest minimum 6 razy w tygodniu.dzisiaj tez ide bo na 15.30 mam gimnastyke korekcyjna a potem basen.
u mnie na basenie czystosc wody sprawdza sie co drugi dzien i jak zachodzi potrzeba to wymieniaja.zajmuje to co prawda dwa dni bo basen ma wymiary olimpijskie:-D.

Do góry