Jestem wykończona - cały weekend w szkole a w dodatku młoda dzisiaj w nocy budziła się o 1:30 i po 5 a na 6 miałam nastawiony budzik i ani tu spać ani nie wiadomo co robić
marrika ja już zdążyłam wyrwać jednego zęba mądrości - w dodatku miałam korzenie zakrzywione do siebie pod kątem 90 stopni:/ Myślałam że wyrywa mi całą dolną szczękę a nie zęba i w dodatku szew miałam zakładany. Dziadostwo szybko się psuje...
pscółka ja porównywałam popsikany tymi samymi perfumami papierek z Sephory i tymi z iPerfumy i nie narzekam. Perfumy długo się trzymają i pachną tak samo więc nie wiem...
Uważam że nie ma co wariować odnośnie czytania info gdziekolwiek że tego nie wolno, tamtego się nie powinno. Mój młody ze względu na kolki i silny odruch moro spał wyłącznie na brzuszku i młoda tak samo - inaczej nie uśnie albo wybudzi się po 15min. Dużo osób które znam układało/układa tak swoje dzieci do snu... Pediatra też nic mi na to nie powiedział... Zresztą dziecko później ma podnosić główkę więc wynika z tego że wtedy cały czas trzymając ją uniesioną uciska tętnicę? To tym samym jak śpi i szyjka jest w spoczynku to chyba tętnica nie jest już uciskana bo nie rozumiem? Mam mieć za jakiś czas kolejne wykłady z ratownikiem medycznym czynnie pracującym to zapytam go o to
Trafiłam na bezproblemowy egzemplarz gdyż piorę w zwykłym proszku ciuszki od początku i nie ma żadnego uczulenia. Młody tak samo
Mizzah przy różnych firmach mm może być inna kupka - u nas po Hippie była żółta i taka jak musztarda w konsystencji i była ok 2-3 razy na dobę. Teraz na Humanie jest plastelinowata, czasami jak młoda w trakcie zmiany pieluszki ją robi to taki wężyk zwarty wychodzi i jest prawie wyłącznie zielona. Przeważnie raz na dobę.
babina ja używałam pasa i brzuszek już się wchłonął

Po pierwszej ciąży po pasie też się szybko wchłonął ale do pasa trzeba też wykonywać lekkie ćwiczenia żeby nie rozleniwić mięśni.
Waga mi ostatnio trochę spadła w końcu

Jeszcze jakieś 5kg zostało

Bardzo mnie to cieszy