Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czarna - ale zimne rączki u dziecka nie świadczą, że jest mu zimno. Czy jest zimno sprawdza się na karczku. Ja mam całe życie zimne dłonie
Rączki mogą być zimne.
Agniecha - a jadłaś coś nowego lub w większej ilości niż przeważnie? Jakieś leki lub słodycze? U nas wodniste kupki są co jakiś czas. Wczoraj przy jednym wyproznianiu była idealna musztardowa, a po paru minutach wodnista zielona z pianą. To dopiero zagadka. A wieczorem jakaś zageszczona i jasna.
W 7 tygodniu Adik był na 75 centylu, a wygląda mi na 90 Niech rośnie Jeśliby był starszy, to bym się przejmowała i kombinowala z posiłkami, ale póki jest na cycu, niech rośnie swoim tempem. Jego tata to dopiero był pultas
Cyntia, ja już karmie tylko mm niestety Od mojego poprzedniego postu nie było żadnej kupki więc łudzę się że będzie ok.
Mam jeszcze jeden pomysł z czego to: Hania je bebiko, jak byłam na weekend u rodziców to moja mama kupiła małej mleko (bo ją poprosiłam ale dobrze mnie nie zrozumiała) bebiko comfort z obniżoną zawartością laktozy i z zhydrolizowanym białkiem. Stwierdziłam że bez problemu moga jej to mleko dać, nie bylo żadnego problemu. No a od wczoraj podaję jej już to normalne
Cholera, wyjdzie że to przez moja głupotę mała ma problem
Czarna, potwierdzam to co napisała Cyntia. Zimne rączki i stopki są zupełnie normalne u niemowlaków, nawet jak im ciepło.
Ja też zaciemniam, tak radzi Język niemowląt. Na początku nie chciałam, właśnie żeby nie zaburzyc pór doby, ale nic takiego się nie stało, a bardzo pomogło w zasypianiu.
Domka ja smarowalam brwi i uszka wazelina a po godzine pieluszka przecieralam. Jak juz nabraly lepszej kondycji to smarowalam benpantemem. Co do lojotoku, to dal Ci jakies porady co robic?
Mam pytanie do mam uzywajacych wozkow blizniaczych ;-) slyszalyscie jakies opinie o baby jogger city select ??? moze ktoras ma albo brala pod uwage ???
Jak pisze Cyntia - cieplote sprawdzamy na karku dziecka, jak jest cieply tzn ze wszystko oki ;-)
Okna do dziennej drzemki starszakowi zaslaniam , nie ma egipskich ciemnosci ale swiatlo nie razi...malenka poki co nie ma drzemek w lozeczku (choc chyba musze zaczac ja klasc)
u mnie tez byl problem z ciemieniucha w okolicy brwi ..pomogła zwykła oliwka smarowałam Jasia pare minut przed kapiela a potem mylam buzie przegotowana wodą i sladu nie ma