Mizzah tu można zamówić sab simplex - sprawdzone źródło:
SAB SIMPLEX krople suspensja 30ml
Mój młody był na Bebilonie Pepti i on g. pomagał na kolki...
Co do kp - młoda miała kolki już na piersi - tam przecież też jest laktoza i białko a to główne przyczyny kolek. My teraz będziemy próbować mleczka Humana SL - może się uda bo za Anti Colic teraz wychodzi nam ok 310zł miesięcznie a i tak kupujemy o wiele taniej niż w aptece wtedy byśmy płacili 460zł więc finansowo kiepsko. Dam znać czy się uda, SL nie ma w ogóle białka krowiego i laktozy.
Domka a nie jest to alergia na białko (obojętnie czy kp czy mm)? Moja na zwykłym mm nie dość że kolki to miała takie suche krostki nad brwiami - po zmianie mleczka na hydrolizowane białko jej przeszło momentalnie, a nasz młody też miał skazę białkową i to często jest tak że jak jedno dziecko ma to u drugiego też prawdopodobnie wystąpi.
rjoanka kp wcale nie powoduje super chudnięcia

Taka propaganda chyba, kiedyś przeczytałam też że kp zmniejsza ryzyko cukrzycy u dziecka i aż się uśmiechnęłam bo moja teściowa mojego męża karmiła tylko i wyłącznie piersią i jako dwudziestoparolatek zachorował na typ 1. Ja nie wiem kto to wszystko pisze - czytałam sporo opinii kobiet że waga im poleciała dopiero po zakończeniu kp - każdy organizm jest inny
judy u nas Bobotic średnio się sprawdził, już lepszy Espumisan.
marrika to super że badania wyszły dobrze. Biedna ta Twoja malutka:-(
U nas młoda ostatnio coraz mniej śpi i muszę znajdować jej zajęcia, prawie cały czas się śmieje. Ale za to coraz bardziej interesuje się huśtawką

Dzisiaj nawet się zdrzemnęła na niej chwilkę

Jutro mamy lekarza kontrolnie, zobaczymy jak księżniczka przybiera

Ogólnie ona zjada ok 150-180ml a pamiętam że z naszym młodym był taki problem że on zjadał od początku 30-60ml dłuższy czas i się martwiliśmy a jakoś na kontrole wagi nie było takiego nacisku i położna nie przychodziła z wagą ani nic...