Uff doczytałam
Mizzah - u nas dziąsełka dokuczały już od 3 m-ca (diagnoza lekarza), a już mocno od 6-go, a pierwszy ząbek był chyba w 8 lub 9-tym. Ja butelek nie wymieniałam od początku, czyli dwie najstarsze mają rok. Myję je w zmywarce, więc chyba dobrze są domyte. Smoczki wyparzałam do czasu aż Szymek nie zaczął raczkować i zbierać wszystko z ziemi, potem to już żadne bakterie nie były mu groźne

.
cyntia - miałam takie same schizy po pierwszej ciąży = M musiał mi po kilka razy powtarzać, że Szymek jest z nim, to kwestia zmęczenia. No nie zawsze można zjeść pierogi z serem;-). Ja pora daję do zup i Mati nie narzeka. Rogale marcińskie (z białym makiem) też jadłam - a dlaczego nie wskazane? Schabowego też ostatnio jadłam, ale Mati nie był zbytnio zachwycony

.
babina - ja zastanawiam się nad Gaca System od stycznia, abonament tani nie jest, ale to chyba właśnie motywuje do efektywnego odchudzania, bo rezultaty ludków są imponujące

. A ja nie cierpię bluzeczek, nawet latem wolałam bodziaki ubierać. Jakoś dla mnie nery muszą być na 100% przykryte.
Domka - koniecznie umyj tą rurkę zaraz po użyciu, to wtedy to wyleci. Jeśli nie zrobisz tego od razu to Ci spleśnieje

.
wawka - u nas po nocce pampek mocno napompowany
magda82 - po pierwszym porodzie bolało, a spróbowaliśmy po 8 tygodniach. Teraz jeszcze nie wiem bo chłopaki chorzy i nie mamy nawet w głowie baraszkowania
czarna - to faktycznie miałaś sporo szczęścia w tym nieszczęściu
garmelka - ja jestem zdania, że do aspiratora katarek i nebulizatora warto przyzwyczajać dziecko od małego. Mati katarka się nie boi, a przy inhalacji kilka razy zdarzyło mu się usnąć. Starszak zasypia jak tylko przyłoży mu się maseczkę do buzi. Mati dzisiaj wybudzał się co 10-15 minut, tak więc przez cały dzień udało mi się zaledwie ugotować pomidorową (i zjeść w trzech podejściach) i nastawić zmywarkę i pranie. Niania też miała dzisiaj pełne ręce roboty, bo Szymek pokasłujący i zatrzymałam go w domu, a on normalnie głupawki dostawał. Dwa razy go przebierała, bo jej pieluchę z kupą wyciągał spod siebie - a on jest naprawdę szybki

. Telewizja - hmmm, a co to takiego

. Tak dawno nie używałam telewizora, że jak teść poprosił o włączenie to naprawdę musiałam się wysilić, żeby sobie przypomnieć

.
renisus - smutna historia, bardzo mi przykro. Ja też ćwiczyłam z Jillian, a jako rozgrzewkę robiłam coś od Tiffany np.
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Po pół roku będzie łatwiej? A dlaczego? ja to jestem przerażona, bo potem zaczyna się ząbkowanie. Szymek potrafił po 16 razy na dobę ciągnąć cyca, bo tylko to koiło jego ból

.
gosiak - ja na kp to nasze kupki mniej więcej takie, nawet jeszcze bardziej wodniste.