A ja sie martwie ze moja za dużo dzisiaj spi i w nocy bedzie szalała...
Spała od 21 do 5;15 -karmienie i pozniej do 8:30 wiec las Vegas miałam... A pozniej znowu zasnęła o 10 i spała do 13 - znowu dałam jej jesc i widzę ze nie chce sie bawić tylko oczy zamyka... ? Fak:/
Mizah- byłam wczoraj w galerii i w sumie większa zajawkę mieliśmy z mężem ze jestesmy z nia na zakupach niż samymi zakupami

mała nawet nie zmrużyła oka- obczajala sufity całe w lampkach, tak nam czas zleciał ze spóźniliśmy sie godzine na karmienie... Eh ale było superancko
Ja czekam na zakupy z PiP ale jutro- bede miała dwa dni robocze- wtorek i środę- robie ciasto czekoladowe i sernik nadziewany piernikami, sałatkę jarzynowa, rybę po grecku no i barszcz. Mam nadzieje ze dam rade , na szczescie prezenty wczoraj popakowalam
Wiecie jakieś dziwne święta w tym roku beda

wydaje mi sie ze mój brat jest zazdrosny tym ze moja mama czyli babcia Izuni poświęca nam więcej czasu- do tej pory jego córeczki były nr 1... Był tak obrażony ze przez 1,5 miesiąca sie do mnie nie odzywał a wczoraj był przełom bo spotkaliśmy sie u rodzicow na obiedzie... Ale niesmak:/ a najgorsze jest to ze nie mam kogo innego na chrzestnego wziac

a jak i was z tym wyborem?
Mroczko- szerokiej drogi!! I dużo śniegu ale juz na miejscu

buziaki