Fakt, że każda z nas była w takiej sytuacji, że nieraz jej wiadomość przeszła bez echa, ale to nie jest powód, by porzucać forum.
Ja nawet pisałam wiadomości do mam, które przysłały termin porodu, a nagle zamilkły zapytanie czy wszystko w porządku i zaproszenie do powrotu do nas. Ze 3 kobietki odpisały mi podobnie, że nie podoba im się, że jakiś ich post przeszedł bez echa. Się obraziły i nie wróciły. Każda z nas nieraz została tak olana

Nieraz każda o czym innym pisze.
Dlaczego się przenioslysmy? Bo się zzylysmy i chcialysmy móc podzielić się zdjęciami. Ponarzekać na mężów, rodzinę itp bez stresu czy ktoś nas nie podczytuje. Czy ktoś nie jest podstawiony można było przekonać się z czasem raczej.
Miałyśmy 2 oszustki na początku SSMame i Palome/Pamele (nie pamiętam nicka).
Majka - jeśli byłabyś z nami regularnie przez parę tygodni/miesięcy, to miałabyś prawo czuć się poszkodowana. A tak to nie do końca rozumiem
Tak jak pisze Judy - może z czasem dojdziecie do nas, a może stworzycie swój ukryty wątek jak się lepiej poznacie
Betti - a ile masz stopni w mieszkaniu? Może za ciepło ubierasz? Zakładasz skarpetki? Jak tak, to zobacz skład.
A młody ma różnie z cyckami. Raz woli jeść z lewej strony, raz z prawej. Ja ogólnie przed sylwkiem nabawilam się zastoju w tej piersi. Piłam szałwię - stąd flaczki. A by pozbyć się zastoju przystawialam częściej do prawej i chyba dlatego prawa więcej, a lewa mniej produkuje