pscółka i spółka
Fanka BB :)
Izabella - gratulacje. To wyzwanie - mała dzidzia i obrona. Kiedyś tak ciągnęłam studia dzienne i pracę na pełen etap. Magisterkę pisałam od 22 (jak wracałam z pracy) do 2 w nocy, a na 7 już byłam w pracy. To były czasy. Teraz już siły nie te.
U nas z laktacją ciut lepiej w ciągu dnia, ale wieczorem jak młody ma największe zapotrzebowanie ... pustka i muszę dokarmiać mm. Kurcze ze starszakiem tak nie miałam. Ale trzeba przyznać, że zapiedz***am w ciągu dnia jak mały samochodzik i to pewnie z przemęczenia.
Poniżej apel mojego siostrzeńca Adasia o 1% z podatku. Wiem, że takich dzieciaczków potrzebujących jest sporo, ale jeśli któraś z Was się zdecyduje nam pomóc to będę bardzo wdzięczna. Możecie także przekazać zaprzyjaźnionym księgowym/biurom rachunkowym jeśli takowe macie. Jeszcze raz z góry dzięki.
Zobacz załącznik 664677
U nas z laktacją ciut lepiej w ciągu dnia, ale wieczorem jak młody ma największe zapotrzebowanie ... pustka i muszę dokarmiać mm. Kurcze ze starszakiem tak nie miałam. Ale trzeba przyznać, że zapiedz***am w ciągu dnia jak mały samochodzik i to pewnie z przemęczenia.
Poniżej apel mojego siostrzeńca Adasia o 1% z podatku. Wiem, że takich dzieciaczków potrzebujących jest sporo, ale jeśli któraś z Was się zdecyduje nam pomóc to będę bardzo wdzięczna. Możecie także przekazać zaprzyjaźnionym księgowym/biurom rachunkowym jeśli takowe macie. Jeszcze raz z góry dzięki.
Zobacz załącznik 664677
mąz oczywiscie sie owrocił na piecie a ja walczłam zeby zdjąc mu obsrane body
oszywiscie prześcieradło też obsrane hee no bywa. Ostatnio mi sie wydaje ze piore tylko przescieradła albo ciuszki Stasia
co do waszej nocki to fajnie sie masz ja sie cisze jak mały sie o 3 obudzi