Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyjadła do końca 
ale mowie ze wyniki odebrałam i sa duze odchylenia to zobaczyła i mnie zapisała czekałam z małym 2 h ale był aniołkiem i nic nie płakał jak sie dostalam to lekarka mowi ze te lymph to pewnie z powodu jego atopowej skóry ale ze te neut to faktycznie niskie pytała a czy ma katar itp mowie ze czasem cos ma w nosku ale nie jest to katar to powiedziała ze to za mało. kazała isć za10 dni do szpitala zrobic to samo badanie i przyjsc jak wyjdzie podobnie to skonsultuje z hematologiem i mowi zebym sie nie martwiła bo on z ta skora ma takie problemy plus ostatnio problem z naczyniaczkiem i że reszta wyników ma super a zazwyczaj złe choroby ida w parze z anemia a mały nie goraczkuje, je ładnie, bawi sie wiec nie mozna panikować bo dzieci czasem maja takie wyniki bez konkretnej przyczyny np po szczypionkach oczywiscie o szczepieniu ktore miał miec nie ma mowy teraz.
albo pytam go, ma mokra pieluszke on dotyka i mowi nie wiem sprawdz ty
hahah a raz kapał sam małego i pod koniec była powódz w łazience i oczywiscie Kasiaaaa i co ja mam z tym zrobic. juz nie mowie o tym jak prosze o czysta tetre to zawsze ale zawsze mnie pyta gdzie sa i ja zawsze odpowiadam tam gdzie ostatnio to słysze a gdzie była ostatnio hymm
Ja nie wiem czy wy też tak macie ale ja czesem mysle ze ja wszystko musze sama robic