Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Linka tez mam problem z Walentynkami :-\ ale zawsze moge kupic jakies dobre czekoladki, bo moj to lasuch straszny i to taki moj unowersalny prezent. Zawsze sie cieszy :-)
A wlasnie w Walentynki bedzie pierwsza rocznica pozytywnego testu :-) taki mielismy w zeszlym roku fajny prezent
Cyntia ja tez czesto nie pamietalam, ze wstawalam w nocy. Mala budzila sie co 2-3 godz a ja zadowolona, ze nagle przespala 5, az w koncu przypominala mi sie jakas sytuacja z karmienia o ktorym zapomnialam ;-)

Ale rozumiem, że u was to jest takie ssanie zamiast smoka? Ja bym próbowała jakoś oduczyć, bo smoka zabierzesz w razie czego a palca nie :-/

Zważyłam dzisiaj Zośkę razem ze mną na naszej wadze i wyszło 5,8 kg. Trochę ponad 2 tyg temu ważyła 5550 g. Biorąc pod uwagę, że moja waga nie jest dobra i dodaje, to ona prawie wcale nie przybrała!
A już myślałam, że jest dobrze, bo nawet ładnie je. Liczyłam, że będzie ważyć minimum 6 kg. Łudzę się jeszcze, że moja głupia waga zamiast dodawać zaczęła odejmować :-( We wtorek szczepienie, znowu będę się stresować do ważenia :-(