reklama

Październik 2014

reklama
Cześć:)
Ja wczoraj cały dzień robiłam porządki w szafach to i czasu na net nie było, ale teraz jesteśmy lżejsi o trochę rzeczy...kocham ten stan:-D
Co do dnia dziecka to Mały dostał szczeniaczka kiwaczka z fp a starszy lego. Zadowoleni obaj jak najbardziej:-D
Pozdrawiam!

Hej ;) no u nas maly dostal kosteczki do kapieli a starszy (czytac maz) lego ;p to tak specjalnie bo chcial mlodu kupic a on jeszcze za malutki... Wiec kupilam dla jaj mezowi ;) wkoncu to tez takie dorosle dzieci.
Wracajac do tematu pracy:
Rozyczkowa ja tez bym chyba wolala do zlobka ale u nas nie ma.. W domu mam jeszcze tesciowa a jej to rozne durnoty do lba wpadaja.. Wiec mam nadzieje ze moj dzieciak nie bedzie okrecony o 180 stopni jak mamusia bedzie z pracy wracac ;( juz teraz sie stesknilam ;)

reklama
Ja tak na raty pisze..
U nas wczoraj wieczorem pojawila sie goraczka i chrypka... Tak mysle ze moze od zeboli bo wyzynaja sie 1i 2 gorne ( 4 naraz) ...
A wysoka ta gorączka?Pytam bo mi pediatra mówiła, że od zębów to może być max 38,5C i trwać dwie doby. Co do chrypki to ja ostatnio byłam z Małym na osłuchaniu bo kasłał i też miałam nadzieję, że od zębów, ale pani dr powiedziała, że to jakiś mit z tym kaszlem przy ząbkowaniu i żebym nie zwalała na takie rzeczy bo o ile dziecko ma wówczas sporo śliny i rzeczywiście może się np nią zakrztusić, ale tylko tyle, tak samo odniosła się do kataru.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry