Witajcie Brzuszki...
W koncu udalo mi sie przeczytac wszystkie wpisy a na koniec ta smutna nowina

Annam bardzo mi przykro
Chcialabym od razu przeprosic, ale jeszcze nie pamietam wszystkich nickow, wiec odpowiem dziewczyny ogolnie.. Mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwko. Ale sie naucze

obiecuje
Przede wszystkim trzymam kciuki za te z Was co maja dzis wizyty

oby wszystko bylo tak jak powinno!
Drogie wyspiarki

nie wiem czy u mnie w firmie cala ciaze placa 100%,nie bede sprawdzac

wiem tylko tyle, ze moja dobra kolezanka z dzialu, ktora tez jest w ciazy, od kad to oglosila ani razu nie potracili jej z pencji ani grosza... U nas ogolnie polityka "sick'ow" jest smieszna... Ja kazda chorobe dostajemy punkty karne i to potem moze doprowadzic do zwolnienia dyscyplinarnego... Nie obowiazuje w ciazy i przy opiece nad dzieckiem. Ja większość mojegp urlopu wykorzystam teraz q kwietniu poniewaz lecimy na 2 tyg do Polski (dzoeciali maja przerwe w szkole) A w wakacje maz core do Polski do dziadkow zawiezie
Jesli chodzi o pierwsza wizyte w przychodni, to ja szlam od razu do poloznej... Jak sie dowiedzialam o ciazyzadzwonilam do mmojej kliniki i mnie umowili. A takie spotkanie wyglada tak, ze polozna robi wywiad, jesli nie dostalas jeszcze skierowania na usg ze szpitala, to umawia Ci wizyte, zaprasza Cie na kolekna wizyte w zwiazlu z pobraniem krwi imoczu... U nas jesli cos jest nie tal to dzwonia. Ja ide na badania w przyszla srode... A potem juz tylko czekac do 1szego

ja bede miala obserwacje cisnienia w ciazy, gdyz w pierwszej mialam spore problemy, zwlaszcza pod koniec... No i zobaczymy jak tam moja torbiel...
Roznica wieku... Ja zawsze chcialam miec dwójkę z roznica ok. 3 lat... A bedzie 6 i pol roku. Niestety moj maz dopiero niedawno dojrzal do drugiego dziecka... Mimo iz corcia bardzo sie cieszy na rodzenstwo ("mamo fajnie by było gdybys w brzuszku miala blizniali, bo chce braciszka i siostrzyczke"

) to boje sie zazdrości i czy bede potrafila towszystko jakos pogodzic... Juz tworze sobie plan hehehe
Alez sie rozpisalam
Trzymam za Was wszystkie kciuki Brzuszki