Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej, hej
Martina masz stojaca prace? A SSP Ci nie przysluguje na zwolnieniu? To £80 ale jednak lepsze niz nic.

.Olenka- mieszkam w okolicach Newcastle , wiec to juz niedaleko Szkockiej granicy ;-) niestety jak widze kawal drogi od Ciebie i innych dziewczyn. Tez nie masz za ciekawej pracy widze, szkoda, ze to zwolnieni tu bezplatne jest. No przynjamniej u mnie tak to wyglada, wiec zamierzam popracowac tylko do czasu kiedy musze ;-) urlop mam do wykorzystanie plus wezme moze ze 2 tygodnie parental leave![]()
o co chodzi z tym parental leave?? z tego co rozumiem jest to bezpłatne, ale jest to coś inne niż urlop macierzyński? kiedy to mogę wziąść? moja firma nie ejst chętna w wyjaśnianiu co można a co nie i co przysługuje więc będę wdzięczna jak mnie oświecisz w temacie