hej
marrika, pscółka. syla zdrówka dl waszych pociech !!!!!
marrika mój syn od 10 mies był w swoim pokoju, ale w łóżeczku, ale myślę że łóżko z barierką to dobre rozwiązanie i dość bezpieczne, w sumie 19 mies szkrab już nie jest takim maleństwem ;-)
Ja wczoraj byłam na babskim wieczorze, z szwagierkami i koleżankami z pracy, było bardzo fajnie i wesoło, śmiesznie jest patrzeć z boku po trzeźwemu jak wszystkie są wstawione

wtedy dochodzi się do wniosku, że pić chyba już nie będę
ale butelkę wina bezalkoholowego pocisłam, całkiem są nie złe jak na brak %
dziś od 6 już pobudka, bo mój syn przyzwyczajony tak do wstawania do przedszkola, ale za to mogę sobie troszkę poleżeć :-)
co do zakupów, ja na razie kupiłam tylko komplet neutralnych pajaców, ale czekam tylko do maja kiedy dowiem się płeć i pewnie zacznę szaleć, bo lubię buszować po działach dziecięcych

a nie lubię zostawiać wsio na ostatnią chwilę więc wolę kompletować powoli, dzisiaj czekam na końcową licytację bo chciałam wylicytować kołyskę do sypialni :-) bo maleństwo będzie miało swój pokój a do sypialni na noc chcemy albo kosz mojżesza albo właśnie kołyskę, a jest okazja fajna kupić z mamas&papas więc przyczatuję na nią
a i co najważniejsze, wcześniej już tez lekko odczuwałam, ale dziś jestem już pewna, dzidzia się ładnie rusza

więc ruchy poczułam niemal w identycznym czasie jak u synka :-)