reklama

Październik 2014

Obawiam się ze to na zatrzask. Coś pomyśle, moze gdzieś kupię sama gondole.

Zaczynają się Porody w polsat cafe

Też tak cały czas sikam, najgorsze ze wiele tego nie ma a parcie na pęcherz jest jakbym go cały pełny miała. Ale wyniki za dobre z moczu nie miałam, mam zuravit brać

reklama
Kobita w tym programie o płci dowiedziała się dopiero w 7 miesiącu, bo mała nie chciała się pokazać. Ale jaja, chyba bym nie wytrzyma tak długo czekać na wiadomość o płci

Też mnie zdziwiła ta kobita. Tym bardziej ze przy podpisywaniu papierów powiedziała ze chce malutka zobaczyć jak będzie umyta i ubrana. No ale dobrze się mówi drugiemu.
Mój to się az rwie do rodzinnego porodu, zobaczymy czy taki mocny będzie na sali porodowej

cyntia - co do pozycji pomagających w zejściu główki do dołu:huśtanie na huśtawce, leżenie na plecach z poduszką pod pupą (pupa wyżej jakbrzuch), skłon do przodu na nieco rozstawionych nogach, klęczenie z pupąpowyżej brzucha, czyli ręce wyciągnięte mocno do przodu
katinka - a teraz torozumiem:-D
babina - ja też myślałam, że taki maluch nieumyty będzieobrzydliwy i bałam się swojej reakcji, ale jak się tylko urodził to zmieniłamzdanie:tak:

reklama
Hej brzuchatki.

Cyntia moje małe tak nieraz kopie ze tak jakby czuje go w pochwie.
A teraz znowu kopie jak szalone;-)Ale czesto kopie zaraz pod pepkiem lub nad spojeniem łonowym,bo bokach zadko.
Ja tez duzo sikam głownie wieczorem ale to chyba wina bejbusia.

Babina,zeby sie nie obijało w szczebelki sa ochraniacze,a szczebelki sa okragłe
wiec krzywdy sobie nioe zrobi.
Moja aga w kojcu nie chciałą spac,tylko drewniane.

czarna ja w przyszłym tyg glukoze bede robic,mam 75.

Katinka nas nivea uczulało,tylko Jonsona uzywałam.

Pscółka wiec zdradz jak sie ukłądac zeby sie przekreciło;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry