reklama

Październik 2014

Piękne brzusie haha a Domka Twój to wygląda jakbyś piłkę od koszykówki wsadziła - taki okrągły:)

enya jaką masz wadę wzroku? Kurcze a ja miałam dentystę załatwić żeby wpisać do karty ciąży i okulistę też muszę bo to standard a czasu wbrew pozorom coraz mniej:P

Męczą mnie zaparcia i idę zrobić sobie kawę inkę i zagryzę brzoskwinią to może coś się ruszy:P Posprzątałam właśnie cały dom a mężuś wybył do lasu lizawki dla zwierząt porobić. Tylko łanie mu w głowie a żonka to co?:P

reklama
Kotulcia ja jak dlugo nie moglam sie zalatwic to stosowalam maminy sposob jest troche drastyczny ale na mnie dzialal. Mianowicie wsadzalam do pupy maly skrawek mydla i po 5 minutach bylo po wszystkim.
Moj maluszek jest dzis strasznie aktywny juz z godzine kotluje sie w brzuszku.

A mój z kolei już któryś dzień spokojny. Aż użyłam detektora tętna.

Gdy brałam Ferrum, to po jednej tabletce była tragedia z kupką i bólem jelit, a lekarz zlecił mi 2x dziennie - to by było 2x 100 mg. Masakra. Ferrum jest okropne. Po tym, co teraz mam nie jest źle (80 mg, też mam brać 2x, no ale nie dam rady ;-)), przynajmniej brzuch nie boli; Zazwyczaj kawa inka mi pomaga z rana ;) Też warto popijać kefiry :)

Ja liczę na to od skoro hemoglobina u mnie 11,3 to nie dostanę jeszcze żelaza. Wizytę mam w środę mam nadzieję od dr nie uzna takiego wyniku jako anemii, trzeba mieć nadzieję :-) w ciąży z córką strasznie mnie zaparcia męczyły po tym sorbiferze

Cyntia ja wlasnie mialam dwa trzy dni ostatnie bardzo spokojne, ruchy byly bardzo sporadyczne a dzis od rana daje o sobie znac.
Marrika ja ostatnio mialam wynika 12,4 i lekarka powiedziala ze niby jeszcze w normie ale poniewaz startowalismy z 14,... To musze zaczac brac zelazo i przepisala mi 2 razy dziennie biofer. Po nim nie mam problemu z zaparciami, zmienilam tez witaminy. Pierwotnie bralam femibion ale po nim ciezko bylo sie zalatwic teraz biore Dopper herz dla kobiet w ciazy plus biofer oraz magnez i jest oki.

reklama
Ja mam te spodnie, myślę ze sa fajne, tylko materiał jest taki trochę sztuczny, mało bawełny w nich, napewno nie nadają się na taki dzień jak dziś. Ja mam czarne i nie prześwituja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry