reklama

Październik 2014

No jak to jest, że mężczyźni mają taki silny głos w wyborze imienia? A z drugiej strony może oni to samo o nas myślą? ;)

Ale miałam akcję. Od dwóch tygodni leży siatka do zamontowania na balkonie - taka co by koty nie wyskoczyły. Sorry. Leżała do wczoraj. Wczoraj wieczorem P. spakował ją z powrotem do kartonu :/
Otwieram lodówkę i widzę, że koty rzuciły się na gołębia, co usiadł na balustradzie balkonu. Tusia szykowała się do skoku, a Finka wisiała już na balustradzie. Wydarłam się i jak się nie ruszyłam biegiem! No to odruch był, ale chyba nie powinnam tak biec :/ Ciut się gorzej od rana czuję - brzuszek znowu twardnieje. Mam nadzieję, że mi się nie nasili od tego biegu.

reklama
Lovela najlepsza;-)wg mnie

Cyntia Ty kochana uważaj tam na siebie!kot zawsze spadnie na 4 łapy ;-)
Mężowie lubią wybierać;-) tzn lubią mieć decydujące zdanie ;-)

enya - ja chodziłam laser sporo, bo niestety jasne włosy.Zniknęło tak 90%, a resztę golę depilatorem. Szkoda, że go uwcześniej niekupiłam to trochę kasy bym zaoszczędziła:rofl2:
madzia - oba proszki akceptowalne, tylko kup małe opakowaniei zobaczysz jak skóra zareaguje. Ja używałam płynu dzidziuś do płukania, alealergolog nie kazała żadnego.

Hej dziewczynki.
My dzis caly dzien na dzialce. Kupilismy pozytywke pluszanke dla Maji i puszczamy brzuszkowi:-)
Mam sprawdzac ten brzuch czy twardy i sama nie wiem. Ma sie uginac czy jak.:crazy:

Pauletta - tylko nie uciskaj, bo jeśli masz twardnienia, czyli de facto skurcze, to możesz je takim uciskaniem rozbudzić.
U Ciebie z brzuszkiem to jest tak, że on cały czas jest taki napięty czy masz takie chwilowe twardnienia? Ja te chwilowe, to ogólnie czuję i bez dotykania, a tak wystarczy, że delikatnie położę dłoń na brzuch i czuję czy jest jak kamień, czy napięty, czy miękki. Ale gdy byłam w szpitalu i tak dotykałam brzucha i weszła na to położna, to nawet za takie lekkie dotykanie dostałam opiernicz, więc dziwne, że lekarz kazał Ci samej badać brzuch. Uważaj, Kochana....

My jutro mamy rodzinny obiad. Zaprosiliśmy 5 osób z rodziny. Powiedziałam, że nie dam rady stać tyle w kuchni, by zrobić ciasto. P. sam zaoferował, że kupi. Pojechał dziś przed całodniowym wyjazdem w 2 miejsca i stwierdził, że żadne mu się nie podoba i nic nie wziął. No, wybredniś! Więc jutro gościmy rodzinę, w święto bez ciasta :rofl2: Całe szczęście jego kuzynka nam coś przywiezie. Jego rodzina, a w szczególności tata dużo jedzą, a ten wziął ziemniaków tak na styk - 1,7 kg na 7 osób. Stwierdził sobie, że mają zjeść tyle, ile podamy. No ciekawe :-p On to ma czasem takie filozofie, że aż ręce opadają, hihi.

Cyntia no jak stoje np. To jest taki nabrzmialy, mocno zarysowany i on juz nie wyglada na miekki. Jezu sama nie wiem. I czuje jak chodze ciagniecia i tam w/srodku jakby klucie.
Jak jutro ni nie przejdzie przez caly dzien lezenia to chyba jednak wybiore ten szpital :dry:

Jeśli nie jesteś pewna czy jest wszystko w porządku, a wydaje Ci się, że coś jest nie tak, to jedź jutro. W końcu lepiej pojechać do szpitala 10 razy i przekonać się, że wszystko jest w porządku, niż raz za mało. Nie martw się, wsio będzie ok :tak: Fajny pomysł z pozytywką!

pauletta - tego na wygląd raczej nie da się ocenić. Po prostu czujesz to nie tyle pod ręką co ciałem. Tylko nie myl tego z rozpychaniem dzidzi, bo to też potrafi być nieprzyjemne, tylko różnica jest taka że dzidzi rozpycha się miejscowo, a jak jest skurcz, to ja np. czułam dokładnie gdzie od góry kończy mi się macica i było mniej wygodnie. I czułam kiedy się zaczyna, a później jakby się rozpływał. Ale te skurcze groźne nie były, tylko trzeba było odpoczywać. Natomiast jeśli ma Cię to martwić to jak najbardziej jedź na IP, oni mają obowiązek to sprawdzić, nikt z pewnością Cię nie odprawi z kwitkiem:tak:

reklama
Odnosne sprawdzania brzucha czy jest twardy to mi pani doktor powiedziala ze sprawdzac tylko na lezaco, gdy stoimy lub siedzimy brzuch automatycznie sie napina i wynik jest nie bledny.
Cyntia prosze uwazaj na siebie i sie oszczedzaj, krzyczec nie bede ze bieglas do kota bo sama bym sie rzucila by ratowac mojego psiaka. To jest poprostu odruch bezwarunkowy.
Odnosnie laserow to jesli macie problemy z hormonami to laserowa depilacja nie da efektu. Ja chyba z 3 lub 4 razy bylam na bikini i wasiku i niestety wszystko wrocilo do stanu sprzed ale to dlatego ze ja mam PCO i zaburzenia hormonalne. Normalnie to uzywalam depilatora ale odkad jestem w ciazy to sie boje bolu i uzywam maszynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry