reklama

Październik 2014

reklama
Na szczescie zyjemy w takich czasach ze w sklepach jestesmy w stanie dostac praktycznie wszystko od reki :-)
Nie wiem jak was ale mnie dzisiejsza pogoda wykancza zawsze sle znosilam upaly a to podobno dopiero poczatek... Dzis moj m rozlozyl basen w ogrodku wiec bede miala gdzie sie chlodzic tylko zanim ta woda sie nagrzeje to minie z tydzien...
Dzis w lodziarni zostalam milo zaskoczona przez ekspedientke. Byl tlum ludzi i jak mnie zobaczyla to spytala sie czy jestem w ciazy...(bylo to dla mnie dziwne pytanie bo brzuchol to mam spory) jak powiedzialam ze tak to odrazu ze mnie to bez kolejki. Caly tlumek spojrzal sie na mnie takim wzrokiem jakby chcieli mnie zabic. Moj maz nawet powiedzial ze gdyby nie te panie ekspedientki to tam by mnie zlinczowali. Bylo to bardzo mile zaskoczenie pierwszy raz mnie cos takiego spotkalo.

A my dziś pół dnia spędziliśmy na łące nad rzeką, na szczęście w cieniu więc przyjemnie się siedziało na kocu.

Pojawiła mi się już ciemna linia od pępka w dół, w niektórych miejscach trochę jakby przerywana ale to na pewno to. Też macie? :happy:

Właśnie zrobiłam szybką letnią sałatkę z pomidorami, ogórkiem świeżym, serem feta i jajkami, mniam. Teraz czekam tylko aż się zapiecze do niej bagietka czosnkowa :-) bo coś głodna jestem i wcinam.

A poza tym w black red white jest promocja na meble więc zamówiłam dodatkową komodę na ciuchy małego bo to dopiero początek zakupów a my już się nie mieścimy. Miłego wieczorku laski!

reklama
mi też się robi ta linia pod pepkiem, ale na razie słabo widoczna.

co do piersi i tego że urosły mi kolosy (ogólnie są mega jędrne i nie mogę narzekać) to urosły mi tez sutki :( wam też? zawsze miała takie idealne "guziczki" a teraz takie talary mi się zrobiły :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry