Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Justine oj to byłoby moje marzenie żeby te piersi takie zostały, ale już kiedyś tutaj dziewczyny ściągnęły mnie na ziemię że jest to raczej nierealne ;-) Zawsze się śmieję i mówię mężowi, że jak wychowam i wykarmię już wszystkie swoje dzieci to sobie odłożę na operację, a on mi na to, że jak mu wytnę taki numer i sobie coś powiększę to chyba się ze mną rozwiedzie bo wtedy już nie będę sobą he he
A co do rozstępów to wczoraj czytałam artykuł na ten temat i dowiedziałam się, że zapobieganiu im bardzo pomaga picie dużej ilości wody (czyli nawilżanie głównie od środka, podobno daje więcej niż te wszystkie kremy) + kwasy DHA które i tak są nam w ciąży bardzo potrzebne.
Madzia ja przeglądam właśnie stronę internetową sklepu happy mum Happymum - Sukienki kurcze śliczne mają rzeczy ale dość drogie. Choć można tam też znaleźć rzeczy uniwersalne, równocześnie na ciążę i po.
Ja mam nadzieję, ze mi taki biust nie zostanie. Normalnej bielizny z miseczka i nie ma w sklepach. No i studenci medycyny mogliby sie o żyłach uczuć na mnie: widac każdą jedną.
Domka ja też na swoje badanie zapakowałam książkę , ale niestety miałam takie zawroty głowy że nie przeczytałam ani jednej strony Może u Ciebie będzie lepiej, trzymam kciuki.
cześć dziewczynki
ale gorąco, ufffffffffffffffffff, czuje się jak wieloryb Za godzinkę muszę jechać po Mateuszka do przedszkola i aż mi się z domu nie chce wychodzić. Dobrze, że wczoraj ugotowałam cały gar zupy meksykańskiej to mam spokój na 2 dni.
ja też dostałam skierowanie na to badanie z glukozą i na samą myśl robi mi sie nie dobrze, w pierwszej ciąży jakoś to zniosłam bo słodkie moglam jeść i jeść a teraz patrzeć nie mogę