• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

reklama
Justine oj to byłoby moje marzenie żeby te piersi takie zostały, ale już kiedyś tutaj dziewczyny ściągnęły mnie na ziemię że jest to raczej nierealne ;-) Zawsze się śmieję i mówię mężowi, że jak wychowam i wykarmię już wszystkie swoje dzieci to sobie odłożę na operację, a on mi na to, że jak mu wytnę taki numer i sobie coś powiększę to chyba się ze mną rozwiedzie bo wtedy już nie będę sobą he he :-p

A co do rozstępów to wczoraj czytałam artykuł na ten temat i dowiedziałam się, że zapobieganiu im bardzo pomaga picie dużej ilości wody (czyli nawilżanie głównie od środka, podobno daje więcej niż te wszystkie kremy) + kwasy DHA które i tak są nam w ciąży bardzo potrzebne.

Madzia ja przeglądam właśnie stronę internetową sklepu happy mum Happymum - Sukienki kurcze śliczne mają rzeczy ale dość drogie. Choć można tam też znaleźć rzeczy uniwersalne, równocześnie na ciążę i po.

Ja mam nadzieję, ze mi taki biust nie zostanie. Normalnej bielizny z miseczka i nie ma w sklepach. No i studenci medycyny mogliby sie o żyłach uczuć na mnie: widac każdą jedną.

hej brzuchatki.

Ja to juz mam problem z myciem włosów młodej,musze sie schylac nad wanna
ale brzuch sobie gniote i M ma przejąc jej włoski.

Ciemna linie tez mam i duzo włosów na brzuchu,sutki zawsze miałam ciemne i duze,
ale teraz piersi tez murzynki i na dwie strony swiata sie odchylają.

A tak wogule dzis w biedronce maja byc jakies sukienki po 30zł,jak któras bedzie to niech zerknie czy elastyczne bo
bym kupila sobie jutro.

Jutro mam glukoze,czy moge chociaz wode pic??

cześć dziewczynki :)
ale gorąco, ufffffffffffffffffff, czuje się jak wieloryb :) Za godzinkę muszę jechać po Mateuszka do przedszkola i aż mi się z domu nie chce wychodzić. Dobrze, że wczoraj ugotowałam cały gar zupy meksykańskiej to mam spokój na 2 dni.

ja też dostałam skierowanie na to badanie z glukozą i na samą myśl robi mi sie nie dobrze, w pierwszej ciąży jakoś to zniosłam bo słodkie moglam jeść i jeść a teraz patrzeć nie mogę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry