garmelka
Fanka BB :)
Pauletta - lepszej opieki i spokoju psychicznego nie będziesz miała niż tam... na pewno szybko wszystko wróci do normy!!! trzymam mocno ksciukasy za Was! 
Pscółka - co mi po tych guziczkach jak już w talary się przemieniły i podobno tak zostaną...
ehhhhh i wyżylone też mam hehe
Jak dajecie radę w te upały? ja siedzę cały dzień w domu - ale mam mieszkanie na poddaszu i tu jest saunaa.... patrzyłam na klimatyzatory i są kuźwa mega drogie! ;/ chyba póki co zainwestuje w wiatrak albo przeniosę się do rodziców bo mieszkają nie daleko a mają domek i tam jest chłodniej
Co polecacie na skurcze? obudziłam się juz drugą noc z takim cholernym skurczem w łydkach że aż mi maż w nocy masował bo z bólu wyłam! jakby mi ktoś noge łamał... a nigdy wczesniej nie mialam tego

Pscółka - co mi po tych guziczkach jak już w talary się przemieniły i podobno tak zostaną...
ehhhhh i wyżylone też mam heheJak dajecie radę w te upały? ja siedzę cały dzień w domu - ale mam mieszkanie na poddaszu i tu jest saunaa.... patrzyłam na klimatyzatory i są kuźwa mega drogie! ;/ chyba póki co zainwestuje w wiatrak albo przeniosę się do rodziców bo mieszkają nie daleko a mają domek i tam jest chłodniej

Co polecacie na skurcze? obudziłam się juz drugą noc z takim cholernym skurczem w łydkach że aż mi maż w nocy masował bo z bólu wyłam! jakby mi ktoś noge łamał... a nigdy wczesniej nie mialam tego

: