enya81
Fanka BB :)
Kotulcia ja stanęłam na tym że mam wadę 5,25 ale myślę że teraz może być nawet 5,50....Duża....Chciałam zrobić zabieg na oczy ale po pierwsze moja wada nie jest stabilna tylko cały czas się powiększa a po drugie wszystkie pieniądze poszły nam na leczenie po poronieniach.
Ja powiem Wam że nigdy nie miałam problemu z zaparciami w ciążach a wręcz przeciwnie. A biorę folik 5 mg, femibion i kupę innych witamin. Do tego mam założony pessar który niby utrudnia opróżnianie. Ale ja myślę że to dlatego że jestem wegetarianką od 17 rż;-)
Hehe na mnie krzywa cukrowa nie robi wrażenia bo ja piję herbatę -ulepek, sypię tak mniej więcej 4 łyżki a jak większy kubek to nawet 5
Tak więc ja jestem przyzwyczajona
A glukoza na czczo zawsze wychodzi mi idealna;-)
Ja powiem Wam że nigdy nie miałam problemu z zaparciami w ciążach a wręcz przeciwnie. A biorę folik 5 mg, femibion i kupę innych witamin. Do tego mam założony pessar który niby utrudnia opróżnianie. Ale ja myślę że to dlatego że jestem wegetarianką od 17 rż;-)
Hehe na mnie krzywa cukrowa nie robi wrażenia bo ja piję herbatę -ulepek, sypię tak mniej więcej 4 łyżki a jak większy kubek to nawet 5
Tak więc ja jestem przyzwyczajona
Ostatnia edycja:
Warto pójść po 32 tygodniu do okulisty. Ja byłam jeszcze u kardiologa, bo nigdy nie byłam i nie wiedziałam jak tam moje serducho.
Dlatego teraz po 30tc na bank pójdę.I tak muszę iść bo dawno nie byłam.