reklama

Październik 2014

reklama
Nie nadrobie was bo mam zalatany dzien,byłąm na glukozie i da sie przezyc,nie była taka zła choc ja piłam z przerwami a jakas babcia to jednym łykiem wciągneła ten kubek;-)
Zaraz zmykam do szkoły na dzien mamy;-)

Hej dziewczynki jest zasięg jupiii.

My po kroplówce z magnezem a po niej tak rozpala ze chyba mi twarz eksploduje zaraz.

Badalismy sie. Szyjka 4 cm. Glowka niuni nadal niski ale nie napiera juz tak bardzo. I po mg tez ten brzuszek miekszy. Takze bedziemy sie obserwowac.

Judy: dzięki za artykuł. Właśnie sprawdziłam, że chusteczki pampers też mają tą substancję :szok:
Pauletta: bardzo się cieszę, że magnez pomógł. Ja miałam duszności od takiej kroplówki i musieli zaprzestać podawanie.

reklama
Syla mam nadzieję że będzie dobrze...

Ale jestem zła w sumie na siebie - znalazłam fajny wózeczek używany, tanio bo za 3 stówki na olx.pl, dogadałam się wysłałam przelew bo miało być z opcją wysyłki (miała zostać od razu nadana) a tu nagle wiadomość że konto tamtego użytkownika jest nieaktywne. Chyba zostałam oszukana i czekam do końca przyszłego tygodnia - jak paczka nie dojdzie idę na policję - mam w sumie numer konta na które przelałam kasę i olx.pl policji niby udostępnia wszelkie dane w tym IP. Że też ludziom chce się robić takie przekręty:/ Pewnie sprawa zostanie wyjaśniona bo numer konta i IP to aż naddto ale ciekawa jestem ile będzie to trwało - chyba że to jakiś zbieg okoliczności i jednak wózek otrzymam - chociaż szczerze w to wątpię...

Jutro mam wizytę, młoda szaleje - a wydawało mi się że przez te upały powinna być spokojna...:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry