• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

reklama
Dziękuje dziewczyny za wsparcie. Właśnie wróciłam ze szpitala. Oliwka bardzo dobrze się czuje, rozpiera ją energia i powoli roznosi oddział:-D Dzisiaj była pielęgniarka, która miała zmianę sobotę i stwierdziła, że nigdy by nie przypuszczała, że to jest to samo dziecko . Mała miała robione dzisiaj badanie EEG, niestety opis dopiero w czwartek. Jednak bardzo jestem zadowolona z tego badania, bo myślałam, że się nie uda go przeprowadzić, gdyż u dzieci jest to bardzo trudne. Na szczęście Oliwia jest bardzo posłuszna i trzymała się zaleceń pani prowadzącej. Teraz czekamy na tomograf w czwartek i może mała już wyjdzie ze szpitala.

Kotulcia mój kolega miał podobną historię rok temu. Kupił telefon za połowę wartości ok 700 zł. Przelał pieniądze i cisza. Okazało się, że jest to szajka, która naciąga ludzi. Konta otwierają na jakichś żulików spod sklepu, a pieniądze wypłacają z bankomatu. Historia skończyła się na policji, ale nie pamiętam finału. Jedynie kojarzę, że kolega miał znajoma, która pracowała w banku gdzie konto miał oszust. Powiedziała mu, że pieniądze są wypłacane w jakimś mieście (inne niż podane w przelewie) codziennie prawie o tej samej godzinie. Kolega udostępnił tą informację na policji.

Bombelek współczuję, życia w strachu, Mam nadzieję, że maleństwo urodzi się zdrowe.

Bombelek bardzo Ci współczuję tego stresu, mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Zam parę, która dowiedziała się w 16 tygodniu, że mają dodatni WR. Żadna patologia, bardzo fajni ludzie. Stres był olbrzymi, bo wyniki były bardzo złe. Dziecko po urodzeniu spędziło miesiąc w szpitalu, miało badany płyn mózgowo - rdzeniowy. Okazało się, że jest zdrowe. Dziś rozwija się wspaniale, choć wszyscy bardzo się o nie martwili. U Ciebie też musi być ok.

Czy któraś z Was czeka jeszcze na badanie połówkowe? Ja mam usg w czwartek. Mam nadzieję, że będzie dobrze, ale jakaś niepewność zawsze istnieje.

gnagna - ja mam badanie połówkowe dopiero 23.06 :eek: wprawdzie mialam robione już 3D/4D ale to było ponad miesiąc temu w szpitalu i czegoś tam w serduszku nie można było jeszcze stwierdzić bo płód był za mały wiec bede miala jeszcze raz.

kotulcia - współczuje - ja dalam się kiedys naciagnac na alegro na mikrofalowke... niestety nie chcę Cię straszyc ale masz male szanse na odzyskanie kasy... ja pracuje w banku i niestety takich osób nie da się praktycznie wytropic - to są tzw. "słupy" czyli podstawione osoby (tak jak pisała Syla żule albo po prostu konta zakladane przez internet na lewe dane) - nieraz spotkalam sie z taka sytuacja :crazy:

pscółka - nie jedź!! jak sie zarazisz to będziesz miec wyrzuty sumienia, a faktycznie moze byc tak ze bedzie zarazala juz inna osoba...

pauletta - ciesze się, że juz lepiej ;-) dawaj na bieząco znac! i co szpital nie taki straszny, co? :)

bombelek i syla - trzymam kciuki za wasze pociechy& &:tak::tak::tak:

Ja niedawno wróciłam od rodziców - oni maja klime w domu więc życ nie umierac - jak beda takie upały to się do nich przneiosę na dobre :)
W sobotę idę na wesele, pożyczyłam od szwagierki sukienke ciążową taką elegancka i nawet się sobie podobam :)
tylko wszystkie buty za male i koniecznie musze sobie jakies kupic... :szok:

Dziewczyny które mają dzisiaj wizytę o której wizytujecie? Ja o 16 dopiero.

Pół nocy nie spałam nie przez upał, katar sienny, ból gardła i chrapanie męża :-S :-( masakra! Jak już zasnelam to się budziłam żeby się napić bo tak boli mnie to gardło, no więc jak wypiłam 3 szklanki wody to potem musiałam to wysikac :-(:-(:-( okropna noc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry