reklama

Październik 2014

Ja też dziś mam wizytę. Lekarz jest od 14 więc kto pierwszy ten lepszy. Czasem po dwie godz siedziałam.

Dzisiaj też nie mogłam spać, nie dość ze duszno to jeszcze strasznie mnie w pachwinie rwalo. Ból okropny. Czytałam ze tak może się dziać, bo naciągają się więzadła co podtrzymują macicę.
Po schodach nie daje rady chodzić bo tak boli. Nie wiem czy mówić o tym na wizycie, bo co ona mi poradzi na taki ból

reklama
Babina możesz dr powiedzieć ale pewnie powie ci ze musisz to przetrzymać, mnie pachwiny i uda bolą już od dłuższego czasu, szczególnie jak za dużo pochodzę. Wtedy poprostu muszę odpocząć, poleżeć.

ja dzisiaj chce poruszyć parę spraw- moje niskie ciśnienie, ból koło pępka, nisko łożysko i temat zaparć;) muszę sobie gdzieś to zapisać bo z nerwów zapomnę :/dodatkowo odbieram wyniki moczu ostatnio było pełno bakterii zobaczymy jak dzisiaj;)

Ja jak z córką byłam w ciąży to leżałam 2 razy w szpitalu. Tam patologia była połączona w porodowka i codziennie miałyśmy okazję słuchać jak rodzące krzyczą :-) jako że to pierwsza ciąża była to robiło niezłe wrażenie ;-)

jak leżałam na porodówce ogólnej to przy mnie zdarzyły urodzić wszystkie 4 kobiety - a ja się nadal męczyłam- więc po tylu godz słuchania miałam dość i chciałam cc;) :-)

Mona jak rodziłam córkę 3 dni to na sali porodowej obok rodziły dziewczyny jedna za drugą oprócz mnie. Pamiętam jak wykończona siedziałam na piłce i płakałam jak słyszałam jak kolejne dziecko się drze a ja nadal się mecze :-) no i też się cc skończyło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry