pscółka i spółka
Fanka BB :)
rjoanka - ale się uśmiałam, niestety nie pomogę
kotulcia - aaa szkoła, widzisz zapomniałam
. U mnie w szpitalu można było zaszczepić engerixem, tylko trzeba było dopłacić 50 zł i myśmy tak zrobili, bo do tej nfz-owskiej też zaufania nie mam. Ale dla mnie szczepienia to też ogromne psychiczne obciążenie. Na MMR nie zdecydowałam się
.
anecznik - mam podobne obawy co kotulcia w kwestii ospy/półpaścia, więc lepiej omijaj go przez jakiś czas;-)
babina - pytaj, odpowiemy
. Ja miałam 30 podkładów Hartmana i na 5 dni to było za mało. Teraz mam 60
Majtki miałam siateczkowe, takie co prać można, bo te jednorazowe fizelinowe odradziły położne na sr, że niby powietrza nie przepuszczają

kotulcia - aaa szkoła, widzisz zapomniałam
. U mnie w szpitalu można było zaszczepić engerixem, tylko trzeba było dopłacić 50 zł i myśmy tak zrobili, bo do tej nfz-owskiej też zaufania nie mam. Ale dla mnie szczepienia to też ogromne psychiczne obciążenie. Na MMR nie zdecydowałam się
.anecznik - mam podobne obawy co kotulcia w kwestii ospy/półpaścia, więc lepiej omijaj go przez jakiś czas;-)
babina - pytaj, odpowiemy
. Ja miałam 30 podkładów Hartmana i na 5 dni to było za mało. Teraz mam 60
Majtki miałam siateczkowe, takie co prać można, bo te jednorazowe fizelinowe odradziły położne na sr, że niby powietrza nie przepuszczają
ja miałam podkłady
i współczułam tym kobietom co nie były tak zaopatrzone. I majtki miałam takie siateczkowe poporodowe i do tego duuże podkłady poporodowe.