• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

Jedziemy nad jezioro niedaleko Poznania. Miejscowość Kamienica. Jeszcze tam nie byliśmy ale podobno fajnie. Wracając chcemy zajechac do Ikei po kilka rzeczy dla maluszka. Wanienke, prześcieradła i jakieś kosze na zabawki

reklama
rjoanka - tak otulacz to kondomik:-D, kupiłam dwa takie, bo mój starszak strasznie machał rękami i rozwalał wszelkie kocyki/beciki, może to podziała

marrika - nie zazdroszczę skurczów. Ja chyba przy okazji najbliższych zakupów kupię Muszyniankę ona jest magnezowo-wapniowa, myślę, że nie zaszkodzi, a może prewencyjnie zadziała, bo jeden lekki mnie już złapał:baffled:. U mnie dzisiaj pranie, pakowanie jutro:dry:

Pscółka ja pije muszynianke,bo ona jest lekko gazowana i mi najlepiej wchodzi.W realu jest promocja 6-pak za 8czy 9zł.

Ja kosmetyki kupie w drogeri i aptece,Pewnei jonson i jakis oilatum.

Ponoć jonsons uczula,mnie też kiedyś uczulił.No ale to zależy co komu spasuję.Tyle tego jest,że nie wiadomo co wybrać.

Zastanawiam się nad nianią elektryczną,dużo osób sobie chwali z baby one,co sądzicie?Przydatna rzecz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry