reklama

Październik 2014

Katinka spory ten pokój....My kupiliśmy mieszkanie prawie 75 metrów ale właśnie brakuje mi jeszcze jednej sypialni bo my mamy swoją, córka swój pokój i jest jeszcze salon. A maluch gdzie?? No na początku przez pierwsze 3-4 lata będzie spała z nami w sypialni bo nie ma wyboru;-) A potem prawdopodobnie zamienimy się pokojami - obie córy w naszej sypialni (jest większa) a my do córy się przeniesiemy. Dobrze że dzieci tej samej płci to może nie będzie tak źle....Póki co to mamy tylko zrobione sufity podwieszane, przyjedzie mój mąż - zrobi gładzie, potem podłogi i łazienka. Jak już to będzie to powoli się wprowadzamy w kartonach hehehe. Ważne że córa ma biurko, krzesełko i ma na czym spać. My jakoś sobie damy radę.

reklama
Katinka sliczny brzusio i pokoik też!!
Pscolka, wybrałam Orlowskiego. Miałam tam zabieg po poronieniu i rok pozniej laparoskopie. Za każdym razem byłam super zaopiekowana choć warunki lokalowe rzeczywiście kiepskie. Ale to nie hotel, a czysto jest i starają sie bardzo żeby było estetycznie i przyjemnie. Sprzęt mają najnowszy, 3 stopień referencyjnosci. Znam już to miejsce i nie życzę sobie poznawać kolejnych :-).

Enya, my kupilsmy podobnych rozmiarów mieszkanie i kuchnie przenieśliśmy do salonu zyskując pokój dla malucha. Wprawdzie z salonu zrobiła sie tak na prawdę kuchnia z jadalnią i małym miejscem na kanape, ale ja jestem zadowolona, bo i tak życie toczy nam sie dookoła stołu. Jakbym miała sam salon to chyba bym tam tylko chodziła kurz wycierac...

Ostatnia edycja:
Magdalenka - ty sie chyba pytalas o taki zestaw... :) ImageUploadedByForum BabyBoom1405722370.039064.jpg
Na opakowaniu jest info ze od pierwszego dnia mozna stosować wiec pewnie jest delikatne .

Katinka - good job! :) możesz otwierać firmę remontowa:) wprawę masz- a brzusio konkret- podoby do mojego tylko ty chudsza jestes pó całości ... He

A mi w niedziele mija pierwsza rocznica ślubu i jedziemy jutro na dwa dni w góry z tej okazji:) juuupi

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1405722370.039064.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405722370.039064.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 93
No pokój 3,30 x 5,30 więc jest gdzie szaleć. Kiedyś to był pokój mój i siostry. Spędziłam w nim dzieciństwo. Przeprowadziliśmy się tu z rodzicami jak miałam 2,5 roku. Ja z siostrą się mieściłam bez problemu.

Mieszkanie cale ma 72m2, mała kuchnia i łazienka, ten pokój, drugi +/- 3 x 3 i kawalerka przerobiona na pokój 5,30 x 5 (tu chcemy oddzielić troszkę na osobną sypialnię dla nas, tyle by się łóżko i szafa zmieściła). Jest to możliwe, wstawiamy tylko ściankę działową za kominem. Tam kiedyś była ścianka oddzielająca kuchnie i pokój. Jakoś będzie. Zdjęcia wrzucę to zobaczycie.

Garmelka dzięki za komplementy. Nie pierwszy raz remontujemy więc jakoś idzie, no i na szczęście mój taka złota rączka i dajemy radę wszystko sami zrobić. Więc tanio.

Mam dość tego upału. Spać nie mogę. Straszne. Najchętniej to wlazłabym do lodówki i nie wyszła nawet na krok. Nawet chłodny prysznic nic nie pomaga.

cześć dziewczynki,
u nas we Wrocławiu tez upał straszny, ciężko normalnie funkcjonować, spać sie nie da, budzę się cała mokra, ja chce troche chłodnego powietrza!!!!

Domka, mocno mocno trzymam kciuki za winiki &&&&&&&&&&&&

Aniu, kciuki trzymam za maluszka, a w szpitalu powiedzieli od czego to krwawienie?

Ostatnia edycja:
reklama
Katinka ładnie,czekam teraz na zdjęcie wraz z meblami :) To już będzie całkowity efekt.

U mnie zamiast chłodniej to coraz cieplej..i tak głoszą cały tamten tydzień.
Tydzień jeszcze szło wytrzymać,ale jak juz jest więcej,to jest to męczące.Trochę ochłody by się przydało.Jedynie co mnie jeszcze ratuje to rolety które mamy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry