reklama

Październik 2014

Babina - no wiem... :zawstydzona/y: ja myślę że jeszcze rodzimy na taki okres że spacery raczej codziennie nie będą - często werandowanie, ale jakiś taki mały niedosyt czuje,,,, hehe , jest tyle wydatków że sama nie wiem za co się wziąć - ja to mam takie poczucie, że większość dziewczyn już praktycznie wszystko ma - a ja prawie nic - ale chcę zamówić łóżko w ten weekend więc myslę że to będzie taki pierwszy krok i lepiej się poczuję :sorry2:

reklama
Wogóle dziewczyny mam dzisiaj chandrę... :-(:-(
Moja mama wyjechała, bratowa z którą się mega kumpluje i mieszka tuż obok też nad morzem z dzieciakami, moja psiapsióła też zajęta bo pracuje na dwa etaty a przyjaciółka z którą się przyjaźniłam od 17 lat już nią nie jest(mówiłam wam że mi dupsko obrabiała za plecami nabijając się jak się spasłam w ciąży) , mąż do poźnej nocy w pracy i tak mi się przykro zrobiło... :shocked2:

Sorki że marudze...

Hmm ja miałam wczoraj taki dzień...cały na nie.
Jeszcze wieczorem dobiła mnie szwagierka. Ma pol roczna córkę i potrafi w kółko tylko o niej mówić, jakie to wspaniałe, grzeczne, spokojne dziecko a wszyscy tylko nią się zachwycają. Już nawet mówiłam mojemu ze ten nasz synuś to zawsze będzie w cieniu tej małej, bo ona pierwsza wnuczka i wychwalna pod niebiosy. Rozmawiałam przez tel ze szwagierka może z 5 min, a już mi ciśnienie podniosła.
Na szczęście dziś już z moim humorem trochę lepiej, więc do jutra u ciebie też pewnie się poprawi....wszystko przez te hormony

Hmm ja miałam wczoraj taki dzień...cały na nie.
Jeszcze wieczorem dobiła mnie szwagierka. Ma pol roczna córkę i potrafi w kółko tylko o niej mówić, jakie to wspaniałe, grzeczne, spokojne dziecko a wszyscy tylko nią się zachwycają. Już nawet mówiłam mojemu ze ten nasz synuś to zawsze będzie w cieniu tej małej, bo ona pierwsza wnuczka i wychwalna pod niebiosy. Rozmawiałam przez tel ze szwagierka może z 5 min, a już mi ciśnienie podniosła.
Na szczęście dziś już z moim humorem trochę lepiej, więc do jutra u ciebie też pewnie się poprawi....wszystko przez te hormony.

Ta pogoda mnie wykańcza :-(kładę się odpocząć to mnie poty zalewają, nogi ciężkie jak kamienie i oddychać nie ma czym :-(miałam ambitny plan wyprasować rzeczy małej udało mi się tylko 1/3 nie wystoje przy żelazku, więc nadal będzie to czekało na swoj dzień

Wózki hmm ją będę miała 2 głębokie i 2 spacerówki także mam z tym spokój tylko materac i całe wyposażenie łożeczka mnie czeka do kupienia

Dziewczyny hormony szaleją niestety chociaż mnie po tych dawkach magnezu nic nie drażni tylko bym spala;-)

Dziewczyny coś pisalyście ostatnio o stanikach alles, a czy któraś z was ma taki stanik ale usztywniany, bo ciekawa jestem czy sa warte swojej ceny.
Mam mały biust i zawsze używam push-upow, teraz może troszkę jest większy ale jakos wole te usztywniane staniki. Z serii alles sa takie do karmienia usztywniane, czy któraś z was ma takowy

babina:

ja mam dwa z allesa:

Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa KELLY U 85E nat (4253812319) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ten jest tak pośrednio usztywniany - tzn ma fiszbiny, i jest sztywniejszy ale bez pushupa.

Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa II 85 E biały (4228475952) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

a ten jest zupełnie miękki, bez fiszbin.

Ogólnie staniki są super, polecam- cycki się nie odgniatają, ten drugi jest bawełniany taki cienki - idealny na upały no ale jak masz cienką bluzkę i staną sutki to je odrazu widać więc co kto lubi... hehe
Ważne żeby dobrze dobrać.

Ja mam ten z pierwszego linka. Wart każdej złotówki.Sztywny, dobrze zbiera, nie ma push up. Ale wiem, ze ten model wolą biusciaste laski. Fajny też jest cafe latte, koleżanka ma. Jest mniejszy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry