reklama

Październik 2014

Nie mogłąm w nocy spac,przezywałam tą biopsje(znajoma powiedziała ze to kłucie to własnie biopsja)masakra
Dobrze ze mamy drobny remont to mam zajecie.

A goraco ze uhh usiedziec sie nie da

reklama
Co do Mama Alles, mam czarna Kelly, Letizia i Cafe Latte, wizualnie najbardziej lubie Letizie, ale obiektywnie jest najgorsza, bo sie momentalnie rozciagnela w obwodzie (zrobiona z cienkiej siateczki na bokach) i slabo trzyma biust w porownaniu z pozostalymi.
Polecam jednak udac sie do sklepu stacjonarnego, w Wawie mam namiar na sklep na Bemowie, gdzie ceny sa jak w necie (ok 70-80zl/szt), a mozna przymierzyc i babeczka, ktora jest na miejscu fajnie doradza. Zaanonsowalam sie przez allegro, bo wystawiaja tam produkty, a normanie maja sklep z odzieza ciazowa, ceny na metkach w sklepie sa ok 30-40% wyzsze, wiec warto nawiazac kontakt przez neta tak jak ja zrobilam i powiedziec, ze chce sie kupic, ale najpierw przymierzyc, czy jest mozliwosc, wtedy placi sie tyle co na allegro. Ja np zakladalam, ze kupie 70E, (w dodatku wcale nie myslalam o Kelly, a Naomi, ale okazalo sie, ze dla mnie zupelnie sie nie nadaje) a tymczasem wyszlam ze sklepu z 65H i jestem MEEEEEGA zadowolona z rozmiaru, lezy cudownie , gdybym kupila przez neta rozmiar bym zle dobrala :)

Magdalenka - ty sie chyba pytalas o taki zestaw... :)Zobacz załącznik 634778
Na opakowaniu jest info ze od pierwszego dnia mozna stosować wiec pewnie jest delikatne .

Katinka - good job! :) możesz otwierać firmę remontowa:) wprawę masz- a brzusio konkret- podoby do mojego tylko ty chudsza jestes pó całości ... He

A mi w niedziele mija pierwsza rocznica ślubu i jedziemy jutro na dwa dni w góry z tej okazji:) juuupi

Podobne Buy Tommee Tippee Closer to Nature Healthcare & Grooming Kit from our Pregnancy Essentials range - Tesco.com podejrzewam ze tez powinna byc miekka szczotka dziekujr

Cyntia

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowia, szczęścia zadowolenia z męża i szybkiego porodu;-) [emoji257][emoji257][emoji257][emoji257][emoji320][emoji320][emoji320][emoji320][emoji512][emoji512][emoji512][emoji512][emoji512]

reklama
właśnie wróciłam z zakupów, obiadek już się gotuje, dzisiaj tylko zupa pomidorowa, na więcej mnie w taki upał nie stać :)

byłam w rossmanie i zapytałam kasjerkę czy ja moge dzisiaj tam u nich pomieszkać :) tam było tak chłodno, świetnie :)

Babina, nie ma filmiku :(

Cyntia, sto latek, szczęśliwego rozwiązania w terminie i spełnienia marzeń :) :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry