reklama

Październik 2014

Krwawienia już nie mam mówią ze po weekendzie do domu...dziś dostałam celeston steryd na płuca dzidziusia na wszelki wypadek....mam nadzieje ze go nie bedzie, a plamienie...no cóz spytali czy nie było seksiku bo to częsty powód ja od 2.02.2014 nie pozwole sie dotknąć wiec tonie było przyczyna ...trzymajcie dalej kciuki, tak się boje....

reklama
Melduję się po urlopie.

Nie nadrobię, tyle napisałyście.

Brzuch przetrwał wyprawę w góry. Nie stawiał się, nie bolał. Szok. Trochę mam teraz obawy bo chodziliśmy na termy z córką a tam dużo dzieciaków było. Boję się, czy cytomegalii czasem nie załapałam. Dziś zrobiłam badania krwi i a razie ujemna. No i obciążenie glukozą zrobiłam. Po dwóch godzinach mam 143 więc na razie koniec ze słodkim :szok:

ania:
trzymam kciuki oby już nie było krwawienia.

Madzia: ja brałam tylko raz w życiu pożyczkę i to trzy lata temu w santander bank. Już dawno spłacone i żadnych problemów nie było.

Marrika u mnie to samo, tylko córa idzie do szkoły już do 2 klasy więc odpada mi koszt plecaka, piórnika itd. Natomiast na książki + mat. papiernicze jak nic wydam 400 -500 zł. Mało tego to od sierpnia rusza nam kredyt mieszkaniowy :no: Nie wiem skąd będę brała gotówkę tym bardziej że mój mąż niby za granicą ale stracił stałą pracę a u mamy wykryli nowotwór piersi i też za wiele nam teraz nie pomoże. Do tego remont mieszkania....Nie wiem jak damy radę:(

Aniu super że już jest dobrze, ja za 3 tygodnie też będę miała podane sterydy na płucka dla małej.

Ostatnia edycja:
Domka - jeśli to była biopsja, to musiałaś jakąś zgodę podpisać. Będzie dobrze, trzymam kciuki!

Mona, Agniecha, Madzia, Marrika, Magda - bardzo serdecznie dziękuję za życzenia! :* :* :* :*

Garmelka - narobiłaś mi smaka tą chałką i dzisiaj też upiekłam :D

Babina - super widać :)

A to Aduś rozpycha się rączką: Ruchy Adrianka - 29 tydz 1 dz - YouTube

Kobietki - uważajcie przy tych remontach. Takie czynności jak malowanie czy inne związane z wdychaniem różnej chemii niech lepiej panowie robią. A takie machanie rękoma w górze może skończyć się odklejaniem łożyska, więc też, Kochane, nie ma co szarżować. Uważajcie na siebie....

Ostatnia edycja:
enya - moje chłopaki też będą mieli jeden mały pokoik, chyba nawet 10 m tam nie ma, ale nasza sypialnia taka sama :cool:

rjoanka - oj to ode mnie daleko, nawet go nie rozważałam. Ja też wybieram się w miejsce które znam, czyli na Żelazną

garmelka - bawcie się dobrze:tak:

Krotusia - chyba mijałam ten sklep na spacerku, bo przychodnię mam niedaleko:-D

ania - kciukasy nadal zaciśnięte &&:tak:

Marika moja tez idzie do szkoły,dlatego tak sie spiesze z wyprawką
bo plecak,buty ubrania trzeba kupic.Ksiązki kupue we wrzesniu bo u nas
jeszcze dla 1-szo klasistów nie wybrali.

A my wczoraj zrobilismy remont,takie malowanko pokoju i
przedpokoju,jeszcze farbe czuc ale chociaz jest swierzo,do 22 sprzatałam(M malował)
ja rzadziłąm.
a tak mnie potem żylak i plecy bolały ze ojojo.
Dzis odpoczne bo ugotuje rosołek i mykamy nad wode;-)

Cyntia złozyłam 4 podpisy,ale tak nieprzyjemnie tam ze szok.
Nawet mi nie powiedział czy mam sie martwic,kłujemy i po wyniki za tydzien.
Co lepiej musze tam byc o 7 rano,zapisac sie i dostac nr.I czekac bo lekarz od 10,30.
Wszystkiego najlepszego bo przeoczyłąm;-)

Cyntia wszystkiego najlepszego!!! Przede wszystkim bezproblemowego i szybkiego porodu Ci życzę:) Filmik super, o dziwo moja Basia tak szalała wcześniej a teraz coraz bardziej jest leniwa....Może te upały też jej się udzielają???

Domka zazdroszczę tej wody....Ja gdybym mała samochód zapakowałabym córę i heja nad wodę. Wczoraj byłyśmy z moim bratem i ojcem ale pogonił nas deszcz. Ważne że moja córa się pochlapała i pojeździła na rowerku wodnym;-)

reklama
U nas leje, alleluja! W końcu sie wyspalam i czuje moc do zrobienia czegokolwiek niż trwania i przeczekiwania aż dzień sie skończy.

Dziewczyny, co sadzicie o wykupieniu sobie poloznej? Poważnie rozwazam, pierwszy poród ma sie tylko raz, a to wcale nie jest takie drogie. Tym bardziej, ze odpadł mi wydatek na znieczulenie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry