reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2014

reklama
Trzymajcie się dziewczyny. Plamienia mogą się czasem zdarzyć, ważne, żeby nie było żywej czerwonej krwi.

Annam, Niuniata - spokojnie. Plamienia mogą się zdarzyć i nie muszą nic strasznego znaczyć, ale trzeba o nich powiedzieć koniecznie lekarzowi.

Jakiego koloru macie plamienia? I jak dużo ich macie?

Byłam przed chwilą w toalecie. Na papierze była krew jasnoczerwona. Poprzednio, gdy pojawiła się krew, to pęcherzyk już nie rosnal od paru dni. To takie ciężkie.... Chcę walczyć.

Ostatnia edycja:
Cyntia Bedzie dobrze,
Ja mialam jasno brazowe Tak jak przed okresem zobaczymy co jutro powie lekarz

U mnie było wczoraj koloru brązowawego, widoczne na papierze, dziś narazie nic się nie pojawiło. Bardzo bym chciała, aby to plamienie nie było dla nas groźne. Cyntia trzymaj się i dużo odpoczywaj.

Cześć dziewczyny!
Trzymam za Was mocno kciuki, zeby nic nie było poważnego!

Już mamy przyklejony wątek więc możemy dodawać tematy, jeden juz dodałam :tak:

W pierwszej ciązy miałam jedynie zgage, od początku az do końca. Teraz doszły mnie mdłości :baffled: Czuje się taka zamulona, ze hej. W dodatku śpiąca, zmęczona i obślizgła. Masakra jakaś :baffled:

Pytałyście o specyfiki, ja biorę kwas foliowy i nie będę brała żadnych witamin. Rozmawiałam z doktorką, że jesli je się owoce i warzywa to dostarczamy witaminy do organizmu. No to ja się posłucham i nic nie będę brać :happy:

Jak się dzisiaj czujecie??

Hej, ja tak cichaczem póki co się rozglądam. Dziś ujrzałam bladzioszka na teście, ale to dopiero 10dpo, więc jeszcze z dystansem i rezerwą na niego patrzę.

reklama
Lisica, aguuniaa moje 2 kreseczki sa bardzo liche fakt na 4 testach roznych firm a to było 4 dni po @

Do góry