Asiulka87Sosnowiec
Fanka BB :)
Czarna ja w 1 ciazy tez dol zrobil sie troszke zaokraglony i twardy ... dobrze ze mamy nasze forum
i wszystkie w jednym mc termin wiec mozemy zasiegnac porad 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6mm, słyszałam serduszko, data na 10.10. Jak często macie wizyty? Mam brać kwas foliowy i się nie ruszać z łóżka
Lekarka odsłania mi brzuch i pierwsza rzecz, którą powiedziała: "O matko! A czemu on taki brzydki?!"
Chyba cofam to, co mówiłam, że jest taka miła i w ogóle...
Zaniemówiłam.
Połowa mnie jest Emiratką, może być? 

Nie ma ani serduszka a i wiek mojej ciąży jest inny niż tamten lekarz mi mówił, albo ja jestem już tak głupia, że nic nie rozumiem....strasznie mnie serce rozbolało z tego wszystkiego. Byłam tydzień temu10.2 na badaniu USG i wyszło, że: wg OM 5,6 Hbs, GS 7,5 mm w obrębie, którego widoczny jest pęcherzyk żółtkowy śr 1,5 mm z echem tkankowym 2mm". Lekarz kazał przyjść 25 bo wtedy ma widać i słychać serduszko...No i polazłam wcześniej . Pani doktor pytam mi się, który tydzień, ja mówię, że 7,5 w przyszłym tygodniu 8. Zaczęła robić badanie i mówi że ona nie widzi płodu!!!!!!!!!!!! Miałyście kiedyś takie uczucie, że serce wam staje a w uszach zaczyna strasznie głośno buzować krew - bo ja tak miałam. Później powiedziała, że jednak jest przyklejony do ścianki, ale ma 6mm co odpowiada 6 Hbd i 3 dni i mam przyjść do niej w piątek na badanie. Nie wiem co już robić, każdy co innego mówi czuję sie okropnie i boję się...strasznie chcialabym już przejść do tego 12 tygodnia. ja tu myślałam, że juz zaraz 8 a ona mi taka rewelkę mówi!! Jezuuuu
I teraz już nie wiem do kogo mam chodzić